Kuşlarım hakkında yardım

mvolkan

Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
hacıoglu
İyi aksamlar arkadaşlar mavi olan kuşumu 1 yıl önce erkek diye aldım yaklaşık 3 hafta once kuşcuya götürdüm erkek dedi yanına dişi bir kuş aldım gagası kahve rengi oldu götürdüm o bu dişi kızışmış dedi bu sefer bu hafta yanına erkek aldım ama dişi olan kuşum aynı erkek gibi çiftleşmek istiyor erkek olan yeşil kuşun peşinden ayrılmıyor kafa sallıyor erkek onu hiç umursamıyor neden erkek çok genç olduğundan mı bide bugun her iki kuşta çıldırmış gibi bağrıyor birlikye evin içinde uçuyorlar resmini ekliyorum kuşlar hakkında veya yapmam gerekenler hakkında ustalarımdan bilgi alabilirsem sevinir. Şimdiden çok teşekkürler.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
resimleri yükleyin bir de öyle bakalım resim gözükmüyor

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Volkan HACIOĞLU' Alıntı:
İyi aksamlar arkadaşlar mavi olan kuşumu 1 yıl önce erkek diye aldım yaklaşık 3 hafta once kuşcuya götürdüm erkek dedi yanına dişi bir kuş aldım gagası kahve rengi oldu götürdüm o bu dişi kızışmış dedi bu sefer bu hafta yanına erkek aldım ama dişi olan kuşum aynı erkek gibi çiftleşmek istiyor erkek olan yeşil kuşun peşinden ayrılmıyor kafa sallıyor erkek onu hiç umursamıyor neden erkek çok genç olduğundan mı bide bugun her iki kuşta çıldırmış gibi bağrıyor birlikye evin içinde uçuyorlar resmini ekliyorum kuşlar hakkında veya yapmam gerekenler hakkında ustalarımdan bilgi alabilirsem sevinir. Şimdiden çok teşekkürler.
kuşları salmayın yavru alacaksanız. Dişi kuş kızıştıysa erkekler gibi hareketler yapması normal erkek daha hazır değil demek ki o yüzden dişinin çiftleşme isteğinden kaçıyor ama bu erkeği de değiştiştirmeyin çok az bekleyin o kızışır

mvolkan

Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
hacıoglu
kuşları hiç salmayayım o zaman ben kanatlarını geliştirsin diye salıyordum yumurta maması vermemde bi sakınca olmaz demi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Volkan HACIOĞLU' Alıntı:
kuşları hiç salmayayım o zaman ben kanatlarını geliştirsin diye salıyordum yumurta maması vermemde bi sakınca olmaz demi
sakınca olmaz dişi iyice kızışmış dediğim gibi erkeğin biraz zamanı var ama kısa bir süre sonra o da kızışır. Bence şu an yuvalığı takın. Erkek kızıştığında yavrular gelir dişi süper kızgın anlattıklarınıza ve resme bakılırsa  bye_happy

mvolkan

Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
hacıoglu
çok teşekkürler yuvalığı simdi takdım insallah erkek kızışırda ciftlesmeye baslarlar ben biraz yemlerine kızıştırıcı koyayım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
iyi yaparsınız bu yuvayı takmanız onlar daha da teşvik eder kızışması hızlanır erkeğin

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Maşallah çok güzel bir çift erkeğinizin biraz zamana ihtiyacı var :) Merak etmeyin her şey güzel gidiyor :) Mama ve vitamin takviyesini aksatmayın . Çok rahatsız etmeyin ve kuşlarınızı salmayın :)

mvolkan

Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
hacıoglu
Tesekkurler suan kuslarima kendime baktigimdan daha iyi bakiyorum yemi suyu vitamini vb.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Tugay DERELİ' Alıntı:
Maşallah çok güzel bir çift erkeğinizin biraz zamana ihtiyacı var :) Merak etmeyin her şey güzel gidiyor :) Mama ve vitamin takviyesini aksatmayın . Çok rahatsız etmeyin ve kuşlarınızı salmayın :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Tugay DERELİ' Alıntı: