kuşlarım hakkında yorum istiyorum...

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
değerli üretici ve kuş seven kardeşler. kuşlarım hakkında sizlerden yorum istiyorum. öncelikle yaklaşık 9 ay önce dişi ve erkek kuş aldım erkek öldü dişi kaldı.(resimdeki)bir kaç ayönce kızışma belirtileri başlayınca bir erkek aldım yanına fakat daha kızışmamıştı. iyi anlaşıyorlardı yemleşip birbirlerini kaşıyorlardı.yavru alma hevesi ile abimin erkek kuşunu getirdim o yaş olarak benim dişiye yakın ve kızışma belirtileri var. ama benim dişi küçük erkekle anlaşıp yemleştiği gibi yeni erkekle yapmıor. kavgada etmiyorlar.sizce ben bu kuşlardan yavru alabilirmiyim

http://s1305.hizliresim.com/19/w/nk70w.jpg

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
arkadaşlar kuşlar yaklaşık üç haftadır birlikteler ve yuvalık sürekli takılı.dişi bazen yuvalığa bakıyor. üç haftada benim gördüğüm bir kere girdi içine.ayrıca kuşlar tv yanında üretim için sıkıntı olur mu?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Öncelikle kafesi değiştirmenizi öneririm. Hem küçük hem paslı. TV yanından sakin bir ortama alın kuşlarınızı. Fazla girip çıkılmayan bir oda olması daha iyi olur. Kuşlar iyi güzel. 3 hafta kısa bir süre. Sabredin.

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
yorumunuz için teşekkür ederim.kafes küflü değil 5 ay önce aldım.altın rengi  dr.sacchhi 35*50 ölçülerde üretim için uygun değil mi acaba

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kuslarınız tv yanında olsun ama yuksek sesle olmasın Sessiz bi odaya alırsanız kusların zevkı kacar ve sepsesiz kalırlar ama tv yanından bırazcık uzaklastırısanız ıyı olur