kuşlarım hakkında

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Arkadaşlar benim çift kusumun dişisi arada boğazında birşey takılıyormuş gibi oluyor.Acaba tüy dökümündenmi uyukluyor.erkeğimin kuyruğuda asagı yukarı oynuyor acaba nedir dıskıları normal herhangi bir sıkıntı yok

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
resme gerek yokkı ben söyledim ama bunlar oluyor cunku baska bırseyler yok acaba dısı cok tuy dokuyor ondan olabılırmı ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Erkeğin kuyruğu çiftleşmek istediği anlarda havaya kalkar yerinde duramaz. Ama normal dururken öyle oynuyorsa ve hırıltı varsa nefes problemi vardır demektir.Boğazında bir şey takılıyormuş gibi yapmaları sıkıntı değil hepsi yapar. Ama çok fazlaysa sorun olabilir.

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
erkek suanda cok otuyor.Dişi uyukluyo tuy dokumunde ondandır herhalde kafasındakı tuylerın ucu beyaz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Furkan ORUÇ' Alıntı:
erkek suanda cok otuyor.Dişi uyukluyo tuy dokumunde ondandır herhalde kafasındakı tuylerın ucu beyaz
normal benim de erkek tüyde onu bekliyoruz  :mad:

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
peki suanda duy dokumundenmıdır nedır opusme falan yok ve abimden 3 gun once almıstım yuvalıgı takmalımıyım yoksa tuy dokumu bıtene kadar beklıyım mı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Furkan ORUÇ' Alıntı:
peki suanda duy dokumundenmıdır nedır opusme falan yok ve abimden 3 gun once almıstım yuvalıgı takmalımıyım yoksa tuy dokumu bıtene kadar beklıyım mı
1 hafta daha bekleyin

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
peki bende avivit vitamın var onu hafta 1 verıyorrum 2 gunde bıre ındırsem bırsey olurmu bırda yumurta mamasını haftada bırmı vereyım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Furkan ORUÇ' Alıntı:
peki bende avivit vitamın var onu hafta 1 verıyorrum 2 gunde bıre ındırsem bırsey olurmu bırda yumurta mamasını haftada bırmı vereyım
yumurta maması 3 günde 1, vitamin haftada bir en iyisi