Kuslarim ilk defa ciftlesti

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
Selamun aleykum ve hayirli günler herkese üretici abilere bi sorum olacakti .Bugün Allaha sükür ilk defa iki seneden beri kuslarimin ciftlestiklerini gördüm iki kez ..ama maalesef her denediklerinde tünekten düstüler tecrübesiz olduklarindan kanaatimce.tünegin bi tanesi kalin ötekide normal odundan.Sizce bu sorunu nasil cözsem ? kalin tahta koysam olurmu yoksa hic karismiyimmi ?? Allah yardim edenlerden razi olsun simdiden cevaplarinizi bekliyiorum .

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Aramıza hoşgeldiniz kendinizi tanıtmanızı bekliyoruz 2. olarak petshoplarda satılan ahşap tüneklerden kullanın kalın ince olmaz klasik olanlar işinizi görür

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
hosbulduk Allah sizden razi olsun..kusura bakmayin kendimi tanitmayi unuttum. Adim Ersin 25 yasindayim dogma büyüme Almanya , memleket Trabzon.Baska hakkimda bilmek istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz.Ben en iyisi kafesin resmini eklesemde sizde bi göz atsaniz tünekler nasil diye.

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-230774/bild008.jpg">Resime Bak</a>

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-230777/bild010.jpg">Resime Bak</a>

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Tüneklerin değişmesi lazım aşırı kalın çiftleşme durumunda dişi kavrayamaz çiftleşmenin gerçekleşmesi zor olur

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
maşallah kuşlarınızın sağlık durumu iyi ve kızışkın durumdalar. en yakın zamanda yavru almanız dileği ile. tahta tünek biraz kalın gibi eğer güzel sabitlemiş isen bir sorun teşkil etmez. sabit olmasına dikkat et yeterli.

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
oldu sagolun ozaman ben hemen bunu takiyim.bana ince gibi geldi diye takmamistim.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Sezgin ANIL' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz kendinizi tanıtmanızı bekliyoruz 2. olarak petshoplarda satılan ahşap tüneklerden kullanın kalın ince olmaz klasik olanlar işinizi görür

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldin Ersin. Çiftleşirken dünekten düşmeleri sadece düneğe bağlanamaz. ilk çiftleşmeleri ise onun acemiliğinide çekiyor olabilirler. İlk kuluçka döneminde bu gibi sorunlar olabilir ama ikinci kuluçkadan itibaren bu sorun ortadan kalkacaktır. Her ihtimale karşı daha kaliteli dünek kullanmanda fayda var. Hayırlı üretimler

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
tekrardan hosbulduk Allah razi olsun yardimlariniz icin .Rabbim sizede bol bol yavru almayi nasip etsin,Aaamin.Aranizda bulunmaktan memnun oldum...Kafesin tüneklerini degistim eskisi yerine findikagaci dallari taktim.Insallah en kisa zamanda resim cekip eklicem yorum ve fikirlerinizi alabilmek icin.Hepinize tekrardan tesekkür ederim,Allaha emanet olun.