Kuşlarım kavga mı ediyor?

ilkerovic

Yeni Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÇETİNER
Arkadaslar yardıma ihtiyacım var beklediğim dişi geldi erkeğin yanına dişi cok hareketli erkegin yanına geliyolar gaga gagaya veriyolar öpüşüyolar biraz ama erkek agresif gagasını gagalıyor yanına gelince dişinin gagasına gaga atıyor dişi öpüşmeye devam ediyor sizce kavga mı ediyorlar ayırayım mı? Erkek öpüşme esnasında gagasıyla ittiriyor dişiyi vuruyor gagasıyla gagasına (daha 15 dakika oldu yan yana koyalı)  Erkek dişinin gagası haric baska hic bi yere vurmuyor ama kendini çekiyor bazen

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
İlker Bey,

Video olmadan söylemek zor ama sanki çok iyi anlaşıyorlarmış gibi anlıyorum. Erkekler pek dişilere zarar vermezler. Biraz daha bekleyin daha yeni anlaşıyorlar. Hemen çiftleşme görmeyi beklememelisiniz. Günler haftalar sürebilir.

Sabırla bekleyin.

ilkerovic

Yeni Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÇETİNER
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
İlker Bey,

Video olmadan söylemek zor ama sanki çok iyi anlaşıyorlarmış gibi anlıyorum. Erkekler pek dişilere zarar vermezler. Biraz daha bekleyin daha yeni anlaşıyorlar. Hemen çiftleşme görmeyi beklememelisiniz. Günler haftalar sürebilir.

Sabırla bekleyin.
Ayhan bey galiba kavga etmiyorlar genelde dişi erkeğin yanına gidiyo fakat erkekde arasıra gidiyor. Yanyana sakince durabiliyolar bazen birbirlerine bakınca sert şekilde gagalarını ısırıyolar birbirlerinin o kadar :)

ilkerovic

Yeni Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÇETİNER
arkadaşlar birşey daha sorucam kuşlar oynadı falan filan birden ikiside uyumaya başladı anlamadım çok garip aynı anda uyumaya başladılar

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
İlker Bey,

Bu anlatığınızda gayet normal. Yorulup istirahate çekilmişler. Uyanınca tekrar birbirlerine ilgi gösterirler.