kuşlarım kızışmıyorr_??

ozgur1

Takipçi Üyemiz
arkadaşlar günaydın;Dişi muhabbet kuşum kızışmıyor.Erken muhabbet kuşum tüy dökme ewresinde mama vitamin bira mayasıyla çok iyi bakıyorum kuşlarıma 1 hafta oldu alalı kuşlarımı üreticiden aldım dişi 7-8 aylık erkek 1 yaşının üzerinde nedeni ney olabilir dişi yuvalığa ilgiside yok anlayamadım_???

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
özgür kardeşim daha 1 hafta olmuş kuşları alalı zaten hemen yuvalık takmayla bir hata yapmışsın...bu kadar çabuk kızışıp hemen çiftleşip yavru almayı bekleme her zaman dediğimiz gibi bu işler büyük sabır istiyor.
kuşları kafesine koyduğunuz en az bi 15 gün kuşların kafesine ve yeni ortamına alışma süreci içinde yuva takmasanız iyi olurdu...neyse artık olan olmuş eğer kuşlarınız anlaşıyor araların bir kavga dövüş yoksa sabredip bekleyin yemini suyunu vitaminini eksik etmeyin bide sürekli insan gözü önünde olmasın biraz sessiz sakin bir ortam olsun gerisini onlara bırakın...inş yavrucukları da görürsünüz.slmlar.

ozgur1

Takipçi Üyemiz
çok teşekkürler yorumlarınız için üretici arkadaşımdan aldım kuşları o öyle yapmamı istedi eş diye aldım ve aynı kafesten verdi kuşları bana yuvalık takmamı o istedi kavga derseniz yok ama erkek mamaya yanaştığında dişi kovuyo ha şöle bişi de var bi yakınlıkta yok anlamadım valla hiç öpüşmediler mesela hiç görmedim...bunlarda fotoları kuşların durumu nedir bi yardım etseniz...

Uploaded with ImageShack.us

ozgur1

Takipçi Üyemiz
salih bey dişinin kızgın olmadığını biliyorum ama erkeğin durumu ney acaba