1-1.5 HAFTA OLDU SANIRIMMM
2-Kendi odamda bakıyorum.Sabah işe gittiğimde yemlerini kontrol ediyorum perdeyi açıp gidiyorumm.izmirde yaşadığım için hava şuan süper.
3-Normal karışık yem veriyorum içersine kızıştırıcı yemde karıştırdım.Mama olarakta karışım mama temin ettim imkanlarımla ve içersine bira mayası karıştırdım daha sonra havuç ve yumurta ilave ettim kuşlarıma sundum...suluklarını 1.5 günde bir değiştiriyorum hergün yemlerini üflüyorumm..
4-Yan yana zor geliyorlar.Hiç öpüştüklerini yada ağızlarına kustuklarını görmedim.Şöyle söyliyebilirim dişi kafeste hüküm sürüyor.Erkek dişinin geçiceği yerdeyse kovuyo onu erkek karşılık vermiyor.Eş diye aldım aynı kafesten çıkarıp verdi yalnız duruyolardı erkek tüy döküyo dedi ilgisizlik bundan dolayı olabilirmi acaba.ama dişinin gözü ve kulağı çoğu zaman kafesin diğer gözünde.
5-1'er adet suluk,2'er adet yemlik,1'er adet kuş kumunu koyduğum yemlik,1'er adet mamayı koyduğum yemlik,'1'er adet gaga taşı,1'er adet mürekkep taşı,1'er adet yuvalık,2'er adet tünek tünekler plastik uzun ebatlarda.
kuşlarım ve kafeslerii...
Uploaded with
ImageShack.us