Uploaded with ImageShack.us

Bu kuşları 250 TL'den aşağı satmazlar. Erkek kırma olabilir ancak dişi show muhabbet kuşu. Erkek kırma olsa da bir şey olmaz. Vasıflı kuşlara benziyorlar.Murat TANIŞ' Alıntı:ikiside kırma o yüzden cok fazla para yapmaz...
200-250 TL kesınlıkle olmaz en fazla 150 TL kırma erkek 1 ağız yavru alınmış sadeceR.Efekan ALTUN.' Alıntı:İkisi de show muhabbet kuşu. Sağlıkları güzel. Fiyatları en az 200-250 TL'dir. 1,5 yaşından büyükler.
İşte ben o etkeni unutmuşum. Kuşlar sadece 1 kuluçka geçirdiyse dediğin doğru abi.Umut ERGÜN' Alıntı:200-250 TL kesınlıkle olmaz en fazla 150 TL kırma erkek 1 ağız yavru alınmış sadece
Abi 150 değil de belki 200-250 arası oynar.Umut ERGÜN' Alıntı:Benim yerli damızlıklarım 100 TL edıyor bunda sadece ırkı farklı 50 TL fazlalık oluyor
Efekancım her güzel kusa bakmıcan dısı iyidir ama kuşların üremesi orjinal olması ırkı hepsi damarına baglı içi cok önemlı dısı ne kadar iyi olursa olsun mesela kısır olduktan sonra o kustan daha hayır gelırmı ???R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi 150 değil de belki 150-200 arası oynar. Çünkü dişi bayağı güzel bir kuş.
efe sende biliyon kuş ararken hepsine fiyat sordum bilenziksiz normal jumbo çifte 400 tl dedile şimdi buna 150 diyorlarR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Ben bunlardan belki biraz daha güzel kuşların tanesine 150 tl istediklerini her yerde görüyorum. Bence bu kuşlar 200-250'den aşşağı etmez ve kimse de satmaz bu fiyatlardan aşşağı.
Tamam sen orjinal diye sat 250 - 300 TL alırsalar sana 1 çift yavru .Hasan YILDIRIM' Alıntı:umut 150 tl kaç tane varsa böle gönderben burada satarım kırma filanda degil jumbo bilenzikli tfk bilenziği var kuşta
![]()
Abi 300'e almazlar ama 200-250 TL verirler bu kuşlara.Umut ERGÜN' Alıntı:Tamam sen orjinal diye sat 250 - 300 TL alırsalar sana 1 çift yavru .