Kuşlarım sizce nasıl ??

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU

arkadaslar kuslarım sızce nasıl vasıflı mıdırlar sımdıden teşekkurler goruslerınız ıcın :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Çok güzeller. Hayırlı olsun

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
maşallah
cere resimlerini mat bir ortamda ve teker teker net bir şekilde çekebilirmisin?

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
cok sağolun arkdaslar pekı damızlık olarak kullanılabılıcek kuslarmı ???tesekkurler

E

elaziz2316

Guest
Emre CEYHAN' Alıntı:
Bende şüpheliyim.Foto koyarsan ikisininde erkek çıkma ihtimali var gibi geliyor bana.
    Hemde çok büyük bir ihtimal. Olmadı iki de dişi alırsın. İki çift ile üretim biraz daha rahat olur.

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Mert AYDIN' Alıntı:
evet kullanabilirsin:)
cere resimleri??
mert abi hatırlamadın galıba cere resımlerını koymustum ıkısıde erkek demiştin hatta aynı kafese koy dıye sen soylemıstın :) cabuk unutullduk be abi :)

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
arkadaslar biliyorum zaten yeşil olanı petshoptan erkek dıye almıstım zaten dıgerınınde erkek oldugunu yesıle ayak atmaya basladıgında anlamıstım ılk getırdıgım gun. o zamanda sormustum mert abı saolsun cere resımlerını ıstemıstı ıkısıde erkek demıstı ki ikiside erkek aynı kafese koy bırbırlerını beslerler dedı dıye aynı kafese koydum .Dedği gibi de oldu bırbırlerını beslıyorlar 3 aylık cıvarında ıkısıde .Şimdi beyazın 2 tane daha kardesı gelıcek yuvadan atlamalarını beklıyorum .Bide kemal soylu abiden alıcam cek jumbo kırması 2 tane dişi yavru daha sonra sabır bolumu 8 aylık cıvarı olmalarını beklıcem .Goruslerınız yorumlarınız ıcın cok teşekkurler bende erkeklerın vasıflı olup olmadıklarını merak ettıgımden actım baslıgı cok sağolun saygılar :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa AK' Alıntı:
mert abi hatırlamadın galıba cere resımlerını koymustum ıkısıde erkek demiştin hatta aynı kafese koy dıye sen soylemıstın :) cabuk unutullduk be abi :)
ee normaldir yaşlanıyoruz:)

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Mert AYDIN' Alıntı:
ee normaldir yaşlanıyoruz:)
estağfurullah abi :) yenı kuslar gelınce onlarıda paylasıcam onlar hakkında da goruslerınızı bildirirseniz mutlu olurum saygılar:)

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
benım kadar yakıslıklı olmasada idare eder şaka şaka kusların fıstık gıbı ınsallah tuyu kadar yawru alırsın