kuşlarım sizce yumurtlarmı

alma10

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
FIRAT
kuşlarım her zaman öpüşüyor erkek her an yem yiyerek dişiye getirıyor birbirlerinin başını kaşyorlar dişi yuvaya girmiyor fakat sopanın üstüne çıkıp yuvayı izliyor erkek yemi kustuktan sonra dişinin omzuna vuruyor dişinin kanatlarını ayağıyla baylayıp üstüne çıkmaya çalışıyor ayrıyetten dişide şişkinli var sizce yumurtlarlarmı

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KUŞLARINIZ EŞ OLMUŞ KUŞLARINIZDA BİR ARIZA YOKSA ZAMANI GELDİĞİNDE YUMURTLAR ŞİŞLİKTE İNŞALLAH YUMURTADIR

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Yumurtlar merak etme. Yuvalığa ince talaş koyduysan arada onu gözlemle. Yumurta için yer açar dişi. Yani evi toparlar, sonrada erkek yuvayı denetler. Herşey tamamsa dişi zamanının çoğunu yuvada geçirmeye başlar. Bol yavru alırsın inşallah.

alma10

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
FIRAT
yalnız ben talaşı kendim yaptım ağaç kabuklarından sorun lurmu

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Okadarını bilemiyorum. Ama talaşlar kalın taneliyse onu pek tutmuyorlar. Gerçi anaçlara bağlı bu ama genelde ince talaş olursa (mdf değil, çam olmak kaydıyla) daha sıcak oluyor ve yabancılamıyorlar. Dediğim gibi bazen onu bile atıyorlar yuvalıkta hiç birşey kalmıyor mesela.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ANLATTIĞINIZA GÖRE ERKEK BABA OLMAK İÇİN HAZIR DİŞ HAZIR DEĞİL İNŞALLAH YAKINDA YUMURTA VE YAVRULARINIDA GÖRÜRSÜNÜZ