Hocam kuşlar genç kuşlar daha hazır değiller. Kızışma olduğu zaman hem yuvaya girmeler olacaktır hemde çiftleşme dişi kuş hazır olmadan olmaz.Bagir AZİMOV' Alıntı:Yaklaşık 5 aydır aynı kafeste beslediğim erkek dişi olduğunu düşündüğüm kuşlarım var. Sürekli öpüşüp koklaşıyorlar, bir diğerinin ağzına yem kusuyor, bir birlerini kaşıyorlar fakat yuvalıkları olmasına rağmen yuvalığa girmiyor, ve çiftleşmiyorlar.
resimlerine aktığınızda bu kuşların erkek dişi oldukları konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.
bagir kardesim benim konumun altina kendi kuslarini ekleyip biraz ayip etmissin sanki yorum yapan fatih kardesimde durumu farketmemis...Bagir AZİMOV' Alıntı:Biri erkek biri dişi mi?
Rica ederimBagir AZİMOV' Alıntı:Çok özür dilerim Özcan kardeş. Burda yeni olduğum için form kurallarını pek tutturamamışım.
insallah yasin bey.. sabir bizim isimiz...Yasin YILMAZ.' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar..
Sabrın sonu selamet Özcan bey..Ben de sabrettim başladılar dolu yumurtlamaya.Bol yavrular..
tesekkur ederim bulent bey...Bülent KIZILCIK' Alıntı:Maasallah hepsi birbirinden guzel.
tesekkur ederim yasin bey...Yasin YILMAZ' Alıntı:maşallah hepside birbirinden güzeller emek veren karşılıgını alır sabır... bir maşallah ta tepeli için çok güzel gergekten tepeli ilgi alanıma giriyor