KUŞLARIMA DÜZENLİ OLARAK İKRAM ETTİĞİM MAMA (HÜSEYİN VARDAR)

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Murat bey biz yıllardır güvercin besliyoruz babam bir kez bile bakmamıştır ama muhabbet kuşlarınla ilgilenmeyi seviyor sabah ben bakıyorum mamalarını sularını ben değiştiriyorum öğleden sonrada babam bakıyor mama kaplarını topluyor yerine yavrusu olan kuşlara 1 gün önceden suda beklettiğim buğdağı  veriyor benim evimle üretimhanenin arası araba ile 20 dakika falan sürüyor mesai saatime göre  bazen sabah bazen de öğlene kadar bakıp bırakıyorum akşama kadar kuşların kontrolü babamda  babam olmadan olmaz hakkı çok fazla

Yahya beyin söğlediği gibi maydononuzu ufak ufak doğrayıp verildiğinde ben şuana kadar bir sorun yaşamadım 

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ben yanıtlayayım o sordugunuz RUSK'tur.mamayı nemlendirmede kullanılır.mamayı günde 2 kez yapıyorsanız kullanmasanızda olur.
QUİKO RUSK
ÖZEL EK YEM
Özel bir fırınlama işlemi ile buğdaydan yapılmış ek yem katkısıdır. Bu özel fırınlama işlemi ile emiş gücünü son derece fazla arttırılmıştır. Quiko Rusk nemli kalmayı devam ettirir. Diğer yumuşak yemlerle kullanıldığında tazeliği ve nemliliği devam ettirir. Diğer ek ürünlerle de kullanılmaya uygundur

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Ben ekmek sanmıştım onu iyi oldu sorduğum yeni bir şey daha öğrendim sayenizde teşekkürler.