KUŞLARIMA ŞUNU VERDİM (SAKIN YEMLİK SÜSÜ OLMASIN)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
UFAK BÜYÜK KUŞBESLEYEN TÜM ARKADAŞLAR HEMEN BEN KUŞLARA MAMA VİTAMİNLİ SU VS VERDİM BURAYA KADAR ÇOK SÜPER BİR BAKICI HAYVAN SEVERSİNİZ AMA KUŞLARINIZ VERDİKLERİNİZİ YEMİŞ İÇMİŞLERMİ ONU YAZAN YOK VERDİKLERİNİZ YEMLİK SULUK SÜSÜ OLMUŞ 2 GÜN SONRA KUŞ KAYIP O YÜZDEN HASTA KUŞLARIN İŞTAHSIZ OLMASI ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR ETKEN DAHA ÖTELERE GİDEREK YAVRU ALAMADIKLARINDAN YAKINIYOR BU HOBİ YADA KAZANÇ KAPISI TERSİNE DÖNÜYOR  SLM

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
gerçekten doğru ve yerinde bir söz olmuş tebrikler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
evet Kemal abi katılıyorum birşeyleri onlara gerekiyorsa vermek gerekir vermek için değil

mesela :kendi adıma bu sabah kuşlarımın  bugün vitamin günü bu aralar Bvitamini uygulamam gerektiğini düşünüyorum ve vitamin kombinasyonunda B3 (Nikotinik asit)  ve B12 barındıran vitaminlerde yoğunlaşmam gerektiğini düşündüm ...

arkadaşlara kulaktan duyma birşeylerle en direk uygulama değilde duyduklarını veya okuduklarını araştırıp tecrübelerle yoğurup doğru çözüme ulaştıklarında bazı uygulamaları tavsiye ediyorum 

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
arkadaşlara kulaktan duyma birşeylerle uygulama değilde duyduklarını veya okuduklarını araştırıp tecrübelerle  doğru çözüme ulaştıklarında bazı uygulamaları tavsiye etseler daha güzel anlaşılır ..