kuşlarıma yaptıgım keki yüzüme gözüme bulaştırdım yardımlarınızı bekliyorum

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
Arkadaşlar sevgili selahattin abinin vermiş oldugu kek tarifini yapmak için kolları suvadım ama sonuç hüsran oldu 10 yumurtayı iycene çırptım 5 kabartma tozu yarım kilo yulaf unu 2 kilo normal un ve bir çay bardagı sıvı yag koydum  koydum ama birtürlü kıvamı yakalayamadım çok katı oldu ve çöpe atmak zorunda kaldım . Deneyen arkadaşların ölçekli bir şekilde yardımlarını bekliyorum herkesten allah razı olsun .

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
su kattınız mı acaba kekinize?su katmanız gerekliydi unutmuşsunuz sanırım

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
hayır su katmadım am ilkdefa kek yapıyorum ben sadece sitede yazılı olanları uyguladım umarım selahattin abi yazımı görünce detaylı bir şekilde tarif verecektir bekleyip tekrardan deneyecegim o zaman

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
ben hiç denemedim bile kesin bende yüzüme gözüme bulaştırırdım refik abiden hazır yem aldım kuşlar çok sevdiler yemliği dolduruyorum sadece tozu kalıyor dibinde süper...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
geçmiş olsun valla selahattin abinin kek tarifiyle geçen birebir tutturmuştum ben bile hayret etmiştim ama eşimin yardımı olmasaydı herhalde benimde sonum hüsran olurdu  ahaaa

normal kek yapar gibi yap ama şeker ve tuz koyma kuruyuncada rondada çek olsun bitsin  ;)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ÇAĞLAR SAVKAT' Alıntı:
ben hiç denemedim bile kesin bende yüzüme gözüme bulaştırırdım refik abiden hazır yem aldım kuşlar çok sevdiler yemliği dolduruyorum sadece tozu kalıyor dibinde süper...

çağlar refik abinin maması gerçekten güzel havuç  elma ile nemlendirip rondoda çekiyorum ve veriyorum sonuç boş mamalık çok seviyorlar maşallah

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bi günden bi güne ailene kahvaltı hazırlamayıpta kuşlara kek yapmaya kalkarsan Allah razı olmaz tabi :)
Kaynak:  kendim :)
şaka bi tarafa derler ya elin olacak diye herşeyin en kalitelisinide kullansan bile beceremiyorsun benden tavsiye azar azar bir kaç kere deneyin örneğin malzemenin 4/1 i ile yapın hiç değilse daha azı ziyan olur ve zamanla eliniz alışır Allah kolaylık versin

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
cihan aytan' Alıntı:
çağlar refik abinin maması gerçekten güzel havuç  elma ile nemlendirip rondoda çekiyorum ve veriyorum sonuç boş mamalık çok seviyorlar maşallah
ben sadece havuç yada kabağı rendeleyip mamanın içine döküyorum ve karıştırıyorum ayriyeten rondodan geçirmiyorum doğrumudur yaptığım kuşlar seviyolar yiyiyorlar. mama çok güzel Allah razı olsun refik abide çok iyi bir insan.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serkan NAVRUZ' Alıntı:
hayır su katmadım am ilkdefa kek yapıyorum ben sadece sitede yazılı olanları uyguladım umarım selahattin abi yazımı görünce detaylı bir şekilde tarif verecektir bekleyip tekrardan deneyecegim o zaman
Serkan su katacaktın boza kıvamına gelecek şekilde mikserde karıştıracaktın

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
sagol abicim allah razı olsun hanım demişti ama ben dinlemedim kuş maması dedim normal kek degil sen yemeye yapınca katarsın dedim ama hata etmişin bundan sonra söz hanımı dimleyecem birazda :)

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
arkadaşlar en sonunda kekimi yaptım çok güzül oldu yardımcı olan herkese çok teşekür ederim

E

elaziz2316

Guest
Serkan NAVRUZ' Alıntı:
arkadaşlar en sonunda kekimi yaptım çok güzül oldu yardımcı olan herkese çok teşekür ederim
    Bazen yanlış olmadan doğru bulunamıyor maalesef. Ama netice önemli. Elinize emeğinize sağlık.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
İşin püf noktası kekin bir kıvamı var illa 2kğ un katmak değil hamur cıvık olacak aldığı kadar un katmak lazım.