Kuşlarımdan bazı kareler (Atilla KARADAĞ) ...Mart 2013...

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Kuşlarımı bir süre dinlendirdikten sonra tekrar çifthanelerine aldım, tüyü atlattılar şimdi tekrar hazırlanıyorlar, tabi bazı kuşlarım tam dinlendirme arefesinde tekrar yumurtladığı için onların bu kuluçkalarını bitirmelerini bekledim, diğerleri dinlenirken onların yavruları da büyüdü, şimdi dinlenme sırası onlarda :) maşallah demeyi unutmayın :)

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
maşallah hepsi birbirinden güzel inşallah isteyen herkes böyle güzel yavrular alır...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hacım be
keşke kuşlar dinlenirken
kafesleri ve yuvalıkları bi temizleseydin...
hayırlı üretimler..

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Herkese teşekkür ederim, mert bey kafesleri haftada en az bir kez temizliyorum, yuvalarıda bıçakla sıyırarark temizliyorum ama o izler gitmiyor, birde yavrular aşağı atladı artık yem kırmayı öğrenmeleri için yemi kafesin tabanına da döküyorum, o yüzden biraz kirli görünmüş olabilir, eğer sizinde kuş sayınız biraz fazlaysa bilirsiniz temizlikten bir saat sonra yine aynı oluyor :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
Herkese teşekkür ederim, mert bey kafesleri haftada en az bir kez temizliyorum, yuvalarıda bıçakla sıyırarark temizliyorum ama o izler gitmiyor, birde yavrular aşağı atladı artık yem kırmayı öğrenmeleri için yemi kafesin tabanına da döküyorum, o yüzden biraz kirli görünmüş olabilir, eğer sizinde kuş sayınız biraz fazlaysa bilirsiniz temizlikten bir saat sonra yine aynı oluyor :)
:) bilirim evet
Allah kolaylık versin