kuslarimdan daha erken yavru alabilmek icin ne yapmaliyim ?

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
GORUS VE ONERILERINIZI BEKLIYORUM .
YENI ALDIGIM CIFTTEN ERKEN VERIM ALABILMEK ICIN NE YAPMAM LAZIM

CEVAPLAR ICIN TSKLER USTADLARIM

SIZDE OLMASANIZ HALIMIZ DUMAN VALLAH

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
barış öncelikle kuşlarının yerlerine adapte olmaları gerekiyor senin yapman gereken onlara düzgün bir bakım yapmak yemlerini ve yumurtalı mamalarını ihmal etme haftada bir kerede vitamin verirsen en kısa sürede verim alırsın

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
barış öncelikle kuşlarının yerlerine adapte olmaları gerekiyor senin yapman gereken onlara düzgün bir bakım yapmak yemlerini ve yumurtalı mamalarını ihmal etme haftada bir kerede vitamin verirsen en kısa sürede verim alırsın
Abi hangi vitamini öneriyorsun . ben avi-vit almayı düşünüyorum . 

Ve şu yumurta mamasını nasıl verim onlara yumurtayı haşlayıp ortadan ikiye bölmem yeterlimi . ikiye bölüp kafesin dibine atsam yerler deil mi abi ?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Barış URGEN' Alıntı:
Abi hangi vitamini öneriyorsun . ben avi-vit almayı düşünüyorum . 

Ve şu yumurta mamasını nasıl verim onlara yumurtayı haşlayıp ortadan ikiye bölmem yeterlimi . ikiye bölüp kafesin dibine atsam yerler deil mi abi ?
avivit uygundur. Yumurtayı haşlayıp mama ile bir kap içinde parçalayıp vermen gerekiyor . Yerden kuş dışkısı bulaşır. Hayırlısı ile en kısa şu sürede verim alırsın. Bu  arada kuşların yaşı kaç.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
avivit uygundur. Yumurtayı haşlayıp mama ile bir kap içinde parçalayıp vermen gerekiyor . Yerden kuş dışkısı bulaşır. Hayırlısı ile en kısa şu sürede verim alırsın. Bu  arada kuşların yaşı kaç.
1.5 2 gibi hocam

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
avivit uygundur. Yumurtayı haşlayıp mama ile bir kap içinde parçalayıp vermen gerekiyor . Yerden kuş dışkısı bulaşır. Hayırlısı ile en kısa şu sürede verim alırsın.