Kuşlarımdan kareler... (Atilla KARADAĞ)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Özellikle Yasin kardeşimin ve Batuhan kardeşimin isteği üzererine kuşlarımdan bir kaç kare paylaşıyorum, iyi seyirler :)

Bunlar da yeni heves ettiğim kanaryalarım :) ırkları ve sağlık durumları hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

Herkese çok teşekkür ederim, Allah hepinize daha iyisini, bol bol nasip etsin.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kuslara masallah,iyi damızlıklardan iyi yavrular cıkar.. senelerce bol bol beslemen dilegiyle kardesim..verdigim kuslardan memnun olundugunda en cok mutlulugu ben duyuyorum..

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Özgür ÇİN' Alıntı:
İlk resimdeki psiko mu :)) ne şirin çıkmış halbuki:) seri üsretime devam ediyorsun maşallah diyorum ati. O bakımın karşılığını alıyorsun.
Yazacaktım piskopatımız diye de bu sefer diyecekler neresi piskopat ne tatlı kuş, oysa ki bilseler bana neler yaşattığını :D saol özgür.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
kuslara masallah,iyi damızlıklardan iyi yavrular cıkar.. senelerce bol bol beslemen dilegiyle kardesim..verdigim kuslardan memnun olundugunda en cok mutlulugu ben duyuyorum..
Sağol behsat .

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Behsat bey haklısınız iyi damızlıklardan iyi yavrular çıkar ama ati'nin kuşlarının tüm evrelerini bildiğim için sadece damızlıkları verdiğiniz için değil bu güzel yavrular. Dikkat ettiyseniz bazı kuşlar sizin gönderdiğiniz kuşlarda değil ati bu seviyeye getirene kadar çok emek verdi. Emeği sahiplenmenizi hazmedemediğim için birşeyler deme ihtiyacı duydum. Atilla bu hayvanların gözünün içine bakıyor. O kadar emek veriyor. Ve o kadar temiz ve büyük bir kalbi var ki ve bi o kadar efendi ki çoğu zaman susuyor. Allah yolunu her daim açık eder inşallah.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Özgür ÇİN' Alıntı:
Behsat bey haklısınız iyi damızlıklardan iyi yavrular çıkar ama ati'nin kuşlarının tüm evrelerini bildiğim için sadece damızlıkları verdiğiniz için değil bu güzel yavrular. Dikkat ettiyseniz bazı kuşlar sizin gönderdiğiniz kuşlarda değil ati bu seviyeye getirene kadar çok emek verdi. Emeği sahiplenmenizi hazmedemediğim için birşeyler deme ihtiyacı duydum. Atilla bu hayvanların gözünün içine bakıyor. O kadar emek veriyor. Ve o kadar temiz ve büyük bir kalbi var ki ve bi o kadar efendi ki çoğu zaman susuyor. Allah yolunu her daim açık eder inşallah.
emegi sahiplenmek ne demek? elbetteki en kaliteli kusta olursa emek verilmezse o kustan hicbirsey cıkmaz.. bu yorumu neden yaptiginizi anlamıs değilim.. ben verdigim kuslardan verim alınmasının beni mutlu ettigini dile getirdim.. konuyu baska taraflara cekmeyelim lütfen..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Maşallah hepsinin çok emek verilmiş kaliteli kuşlar olduğu belli bereketli üretimler dilerim

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
çok tşk kardeşim benim beni kırmayıp resim yükledigin için maşallah çok güzeller gerçekten hepsini kendine  thumbsupboayırdıgın kadar varmış gerçekten emeginin karşılıgını her daim almanı dilerim k.i.b grş

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Cihan AYTAN' Alıntı:
Atilla sen bu hobiyi baya ilerletmişsin tebrik ederim maşallah çok güzel kuşların var
Aynen Cihan :) ilk tanıştığımızdan bu yana 3-4 yıl geçti ikimizde bu konuda ilerleme kaydettik :) senin kuşlarda çok güzeller maşallah. Cihan, bir sorum var, resimlerde reinbov kuş görebiliyor musun ?    :)

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Maşallah anne baba kuşlarda güzel yavrularda şahane :) Renkleri baya güzel.