Kuşlarımı Bahçeye Bakan Balkona Aldım Çiftleşmesine Engel Teşkil Edermi?

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Kuşlarımı Balkona Aldım Bahçe Ortamından Uzak Kalmasın Çiftleşmesine Yardımcı Olacak Güneş Işığı Ve Kuşların Sesleri İle Kendini Kendi Ortamı Gibi Hissetmesi Adına İşte Resimler,Yok Hocam Orası Onlar İçin Uygun Değil Diyorsanız İçeri alırım Eski Yerine.Amacım Kendi Doğal Ortamlarını Hissetirmekti.

Eğer İçeri Almam Doğru Olursa İçeri Alacağım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bir sorun olmaz da kuşların üstüne örtü örtmeyin.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Yuvaya Genelde Yanlarına Gidip Yem Verdiklerim Sırada Yanlarına Gittiğim Sırada Yuvaya Kaçıyorlar Bu Normalmi ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Üstlerini örtmeyin o zaman sürekli uyuklarlar hayvanlar havasız kalır açın daha iyi olur. Benim kuşlarımında bir çifti ben yanlarına gidince içeri kaçıyorlar normal.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Üstlerini örtmeyin o zaman sürekli uyuklarlar hayvanlar havasız kalır açın daha iyi olur. Benim kuşlarımında bir çifti ben yanlarına gidince içeri kaçıyorlar normal.
Hocam galiba Yanlış Anladınız

Tamamen Örtülü Değil,Bahçeye Bakan yani Kafesin Açık Tarafı Bahçeye Bakan Kısım Olduğu İçin Birebir Bahçe İle İletişimdeler.Ama Derseniz Diğer Taraflarıda Açın Açarım

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
açabilirsiniz kuşlar daha rahat ederler. çiftleşmelerine gelirsek bende kuşlar içerde uyukluyor  havalar da  güzel diye artık sabah balkona koyuyorum akşam içeri alıyorum. bizimkilerin yuvayla ilgileri pek kalmadı tabi başka nedenleri de olabilir. sizinkilerin de ne yapacağını zaman gösterecek.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
arkadaşlar kafesın sadece üst tarafını örte bişey olmaz üretim kafeslerını gorursunuz bırlesıklerı üstü diğer kafesın altı gelıyor kapalı oluyor bişey bılıyorumkı söylüyorum yoksa kımseye yanlıs bilgi vermem toz gelıyormuş ondan örtüyomuş örtsün sadece ust kısmını kafesın yanlarını fılan örtmeyin  icon_wall

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mert BUTAY' Alıntı:
Hocam galiba Yanlış Anladınız

Tamamen Örtülü Değil,Bahçeye Bakan yani Kafesin Açık Tarafı Bahçeye Bakan Kısım Olduğu İçin Birebir Bahçe İle İletişimdeler.Ama Derseniz Diğer Taraflarıda Açın Açarım
Bir sakıncası olacağından değil box kafeslerdede burada da söylendiği gibi üstü kapalı oluyor ama box olmadığına göre açık olsa daha ferah olur zaten balkonda toz olsada sıkıntı olmaz. İnanın hergün ev süpürüyorum ama sevince insan canları sağolsun diyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bir sakıncası olacağından değil box kafeslerdede burada da söylendiği gibi üstü kapalı oluyor ama box olmadığına göre açık olsa daha ferah olur zaten balkonda toz olsada sıkıntı olmaz. İnanın hergün ev süpürüyorum ama sevince insan canları sağolsun diyor.