kuşlarımı satıyorlar haberimiz yok

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar bizler bir aileyiz kendimizin veya buradaki tanıdıklarımızın artık çoğumuz birbirinin kuşlarını dahi tanıyoruz oyüzden böyle şeylerle karşılaştığımızda o ilanı deşifre edelimki milleti kandıramasınlar buradaki insanların emeğine küfretmesinler 3 kuruş için onur satanlara izin yok

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Cihan AYTAN' Alıntı:
Arkadaşlar bizler bir aileyiz kendimizin veya buradaki tanıdıklarımızın artık çoğumuz birbirinin kuşlarını dahi tanıyoruz oyüzden böyle şeylerle karşılaştığımızda o ilanı deşifre edelimki milleti kandıramasınlar buradaki insanların emeğine küfretmesinler 3 kuruş için onur satanlara izin yok
alkisd

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sanırım insanlar kendi kuşlarının resimlerini çekmeye üşendikleri için devamlı alıntı resim kullanıyorlar...genellikle bu en büyük neden oluyor. Toptancılar için ise bu artık farz gibi olmuş, internetten ne resim bulurlarsa kullanıyorlar. Ben artık yadırgamamaya başladım çünki insanlarımız yasal hak diye birşey tanımıyorlar, yurtdışında bunun gibi davranışların ciddi ceza uygulamaları var...örneğin bir foto muhabirinin çektiği fotoğraf, muhabirden yasal izin alınmadan bir haber veya makalede kullanılamıyor. Bir fotomuhabirin çektiği haber fotoğraf ile bizlerin çektiği kuş fotoğrafı arasında yasal hak yönünden hiç bir fark yok...insanımız cahil.

E

elaziz2316

Guest
Cihan AYTAN' Alıntı:
    Bunlar zaten ONUR'suz HAYSİYET'siz insanlardır. Bu kelimelerin ne anlama geldiğinden bile haberleri olduğunu zannetmiyorum. Defalarca sitemizde gündeme geliyor;

lütfen "Görmeden kuş almayalım. İmkan var ise referansı sağlam kişilerden 3 kuruş fazla verip iyisini alalım".

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Onun da onun gibi insanında gelmişini geçmişini şerefsiz haysiyetsiz arlanmaz utanmaz pislik kanı bozuk...

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
kendi kuşlarının resmi yoksa resim temsilidir dese bari,kendini üçkağıtçı duruma düşürmese,ama zihniyet bozuk demekki

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
söylencek söz yok cihan senin kuşlar meşur olmuş demek okadar çok üretim yapıyorsun ki istanbul bitmiş izmirde satışa devam :)
bu herifler birmez kardeşim malesef :(