KUSLARIMI TEK TEK KAYBEDİYORUM ACİL YARDIMMMM

cuneytkaraman

Yeni Üyemiz
Adı
Cuneyt
Soyadı
Karaman
arkadaşlar yaklasık 15 20  gündür kuslar birer ikiser olüyorlar veterine gittim ilaç antibiyotik dezenfektan verdi yaklasık 4-5 gundür uyguluyorum ama aynı sekilde devam ediyor cok  ilk önce yavrulara bit gelmesin diye kafes tabanına tutun sermiştin onu yemişler ondan zehirlendiklerini düşünüyorum  fakat suan tüm kümesi sardı hastalık bütün kuşlarım ölücek acil yardım lütfenn crying crying crying

cuneytkaraman

Yeni Üyemiz
Adı
Cuneyt
Soyadı
Karaman
iş yerindeydim anca fırsat bulabildim gidip gelmeye şiimdiden çok teşekkürler

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kuslarınızı hemen o tahta kafeslerden cıkarın ve tel bir kafese alın her gun kafes temizligi yapin ahsap kafeslerde cok cabuk mikrop kaparlar,kafeslerin temizlik durumu pek iyi değil,veterinerden baytril % 10 cozelti ve baycox adlı ilactan temin edin.. 1 litre suyun icine 1 cc baytril ve 1 cc baycox karistirip, 8 gun kuslara icirin, bu sure zarfında kuslar temiz ve havadar bir yerde olması lazım kuslara sadece aspur verin iyilesene kadar,e coli ve koksidiyoz başlamıs, selahattın abiden biyoteksin lc adlı probiyotigi alın antibiyotik tedavisinden sonra 1 litre suya 4 dolu cay kasigi biyoteksin lc yi koyun 5 gun boyunca verin, ayrica kuslar duzelmeden onlara mama vermeyin..
kuslarınız duzeldikten sonra mamaya her zaman biyoteksin Lc isimli probiyotikten koyabilirsiniz..
gecmis olsun, kuslar hastalanıyorsa oncelikle suc ureticinin dir.. temizlige cok onem gostermeniz lazım

cuneytkaraman

Yeni Üyemiz
Adı
Cuneyt
Soyadı
Karaman
abi cok tesekkurler ınşallah  ıyı sonuc  alabilirim sorunun benden kaynaklandıgının farkındayım  ama gözümün önünde eriyolar  tekrardan tesekkürler abi

cuneytkaraman

Yeni Üyemiz
Adı
Cuneyt
Soyadı
Karaman
abi bu ilaclar tozmu sıvımı internette toz olarak cıkıyor birde nerelerde satılır

cuneytkaraman

Yeni Üyemiz
Adı
Cuneyt
Soyadı
Karaman
pazar gunu dolastım veteriner aradım ancak acık bir tane bulabildim ondada bu ilaç yoktu  ama bana ilacı bul agızdan verilecek sekilde yapalım dedi banada mantıklı geldi çünkü bazı kusların  artık su bile içmeye hali kalmadı 2 3 gün hem agızdan hem sularına katarak versem  daha sonra sadece sularına katsam  hada etkili olurmu sizce  confusedtw confusedtw