kuşlarımı üretim için nasıl hazırlarım

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
3 çift jumbo muhhabt kuşum var hepsi çif tutmuş çok iyi anlaşıyorlar fakat birtürlü çiftleşmiyorlar erkeklerçok istekli ama dişiler isteksiz ne yapmam gerekli

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Tarifinize göre dişiler kızışmamış Dişiler çiftleşmek için uygun yaştama ? Bakım programınız nedir ? bunlardan bahsederseniz herkes  fikirlerini söyleyip size yardımcı olacaktır

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
jumbolarınız 8 aylık ve üzeriyse yavru yapmaya hazır demektir. Dişilerin kızışması lazım en etkili kızıştırma yöntemi üretimhanedir. Üratimhane ortamında yavru alınmayan bu tip kuşlardan yavru alınıyor kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kuşlar sürü psikolojisi etkili oluyor bebek muhabbetlerin sesleri dişilerin kızışmasına yetiyor yavru yapma istekleri tavana vuruyor. Anlıyacağınız evde yavru alamıyorsanız üretimhane ortamı bulmanız.

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
kuşlarım 1,5 ile 2 yaşındalar 2 günde bir irmik bebe bisküvisi havunç biraz bal karıştırıp mama olarak veriyorum 3 çiftim var hiç birinde yavru alamadım

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
kuşlara harnup tozu vermemi öneriyolar sizce nasılo olur ve mamaya nekadar katmalıyım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Mamaya yumurta katmanızı öneririm keçi boynuzu tozuda kızışmaları için yarar sağlar mamaya tuzlama yapar gibi kullanabilirsiniz Bide şunu merak ettim yaptığınız mamayı yiyiyorlarmı ?

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Ahmet EROL' Alıntı:
jumbolarınız 8 aylık ve üzeriyse yavru yapmaya hazır demektir. Dişilerin kızışması lazım en etkili kızıştırma yöntemi üretimhanedir. Üratimhane ortamında yavru alınmayan bu tip kuşlardan yavru alınıyor kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kuşlar sürü psikolojisi etkili oluyor bebek muhabbetlerin sesleri dişilerin kızışmasına yetiyor yavru yapma istekleri tavana vuruyor. Anlıyacağınız evde yavru alamıyorsanız üretimhane ortamı bulmanız.
+1

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Sorduğunuz soruyla alakalı olmayabilir ama mamayı değiştirmenizi öneririm kuşların mamadan aldığı en önemli gıda yumurtadır yumurta eklemenizi balı kesmenizi bal yerine keçi boynuzu tozunu tuzlama yapar gibi ekleyebilirsiniz aşırıya kaçmamak şartıyla mamaya yada yeme az nijerde katabilirsiniz

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ERKEKLERLE DİŞİLERİ AYIR ERKEKLE DİŞİNİN BAKIMI AYNI YAPARSAN KIZMIŞ OLAN ERKEĞİ TUTAMAZSIN HEM DİŞİLER KIZACAĞI SÜREDE BİRİBİRİLERİNİ ÖZLESİNLER ARKADAŞLAR DİĞERLERİNİ BELİRTMİŞLER YERLERİ İLE OYNA VS DENEYEREK MUTLAK AMACA ULAŞIRSIN YUVALIKLARINI KONTROL ET NEDENLERDEN SAYILIR ODA SICAKLIĞINI KONTROL ET SLM