kuşlarımı yeni aldım hangileri çift olur

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
selamlar      4 kuşumu yeni aldım 10 gündür birlikteler şuan anlaşamıyorlar birbirleriyle 1 erkek çek diğer 3 ü yerli kuş    acaba ne yapmalıyım hangilerini çift yapıp ayırayim yoksa böyle beklemelimiyim ?  çiftleşmeleri için yaşları uygun mu acaba?

http://i47.tinypic.com/f78cy.jpg[/IMG]

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
ben olsam yeşille moru parçalıyla turkuazı atardım

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Belirli bir vakit inceleyin anlaşanları ayırın. Sonrasıda gelir yumurtalarını görürsünüz inşallah...

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
şuan birbirleriyle anlaşamıyorlar 1 ay birlikte bekletecem sonra anlaşanları ayıracam yorumlarınız için teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN  inşallah yavrularını görürüm ...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Murat YAZICI' Alıntı:
şuan birbirleriyle anlaşamıyorlar 1 ay birlikte bekletecem sonra anlaşanları ayıracam yorumlarınız için teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN  inşallah yavrularını görürüm ...
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hangilerinin birbirlerini eş seçeceklerini söylemek yanlış olur. Hangileri anlaşmaya başlar ise onları eşe atın. Herşey gönlünüzce olur inşaallah

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
birbirleriyle hiç çift olmama ihtimali varmı  birde yeşil olan kuş nefes alırken ağzını açıp açıp kapatıyor burnunda problem olabilirmi veya soguk algınlığı gibi

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Hangilerinin birbirlerini eş seçeceklerini söylemek yanlış olur. Hangileri anlaşmaya başlar ise onları eşe atın. Herşey gönlünüzce olur inşaallah
+1