KUŞLARIMI YENİ ALDIM YUVALIKTA YUMURTA VARDI BUNLAR BOŞ NEYAPAYIM

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
KUŞLARIMI YENİ ALDIM YUVALIKTA YUMURTA VARDI BUNLAR BOŞ NEYAPAYIM BUNLARI ALDIGIMDA  YENİSİNİ YUMURTLARMI KUŞLAR NASIL ORTAMDA KOYAYIM

E

elaziz2316

Guest
    Öncelikle kuşlarınız hayırlı olsun. Yumurtalı ve küçük yavrusu olan kuşlar yerdeğiştiğinde genelde sıkıntılar oluşuyor. Yavruya bakmama, yumurtaya yatmama gibi. Ama olan olmuş bir kere. Sizin yapacağınız kuşları sakin bir ortama koymanız ve onları rahatsız edecek ani hareketlerden kaçınmanızdır. Hava akımı olmamasına dikkat etmelisiniz. Onlara biraz zaman tanıyın. İnşallah bir daha ki yumurtaları boş olmaz. Bu arada buğday çimlendirip verebilirsiniz. E vitamini desteği de erkek kuş için faydalı olacaktır.

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
teşşekür ederim boş yumurtaları alıyımmı icinden ? arkadaşdan talaş kumu getirdim icine kayayimi yoksa bunların özel kumu varmıdır nasıl yapayım muhabbet kuşlarim ayni odada kalıyorum tek ben varım sizce onlar bende rahatsiz olabilirlermi ? dişinin poposu oynuyor bu neyin işaretidir? confusedtw

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
cvpmi tam alamadim yumatalar boş cikarammi teşşekür ederim boş yumurtaları alıyımmı icinden ? arkadaşdan talaş kumu getirdim icine kayayimi yoksa bunların özel kumu varmıdır nasıl yapayım muhabbet kuşlarim ayni odada kalıyorum tek ben varım sizce onlar bende rahatsiz olabilirlermi ? dişinin poposu oynuyor bu neyin işaretidir?

devran

Takipçi Üyemiz
arkadasım yumurtaların boş olduğunu nerden bılıyorsun belkı doludur sonuçta es kuş almışsın bence yumurtalara hiç dokunma tabı bu benım gorusum

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
FeyzullahCrazymotorist' Alıntı:
cvpmi tam alamadim yumatalar boş cikarammi teşşekür ederim boş yumurtaları alıyımmı icinden ? arkadaşdan talaş kumu getirdim icine kayayimi yoksa bunların özel kumu varmıdır nasıl yapayım muhabbet kuşlarim ayni odada kalıyorum tek ben varım sizce onlar bende rahatsiz olabilirlermi ? dişinin poposu oynuyor bu neyin işaretidir?
yumurtaları lamba ile kontrol edip bakabilirsin ama bence hiç oynama derim dişi strese girebilir dolu olsa bile çıkmama ihtimali var ama yinede oynama dursun
senden önceki talaş vs koymamışsa sende koyma iyice stres yapabilir,
sana gelince çok fazla göz göze gelmezsen senin varlığın onlarda stres yapmaz, onlar yokmuş gibi davran biraz komik gelebilir ama gerçekten böyle :)

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Serkan KUCCUK' Alıntı:
rica ederiz her  zaman kafana takılanları ilk formda ara bulamazsan topıc acarsın yardım etmeye calışır buradaki tüm arkadaşlar.
SERKAN  abicim şü havalar düzelsin evimin bahcesine bir yer yapacam muhabbet kuş üretahame yapacam tabi sizlerden ve ustalarimdan alacagim bilgile cok olacak 

ayata

Yeni Üyemiz
Adı
erdal
Soyadı
ünsever
ARKADAŞLAR MERHABA,
BİR ÇİFT KUŞUMUN ALTINDA 7 ADET YUMURTA VAR VE ZAMANLARI GEÇTI AHALA ÇIKAN YOK...AMA DİŞİ HALA ÜSTÜNDE YUMURTALARIN..NE YAPMAM LAZIM ..YUMURTALARI ALMAM GEREKIR MI...