Kuşlarımın Ayaklarının Yenmesi

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Selamlar forumdaki değerli ustadlarım ve arkadaşlarım,kardeşlerim uzun zamandır işlerimden dolayı kuşlarımla kardeşim ilgilendi ve bugün kuşlarımı görmeye gittiğimde 8 Çiftimde dişi veya erkeğin ayak parmakları yenmiş durumdaydı ve kuşlar olduğu yerde duruyordu bunun sebebi ne olabilir dükkanda kemirgen hayvanlar olabilir.Bundan sonra kuşlarım durumunu nasıl düzelttebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Semih kardeş geçmiş olsun önce o kemirgenleri ordan yok etmen lazım etin tadını aldı sürekli gelir artık
Muhtemelen gece kuşlar uyurken yapmıştır yoksa kuşlar kafesler içinde kaçışırdı
Namussuz fareler acıtmasın ve farkına varmasın diye kuşlar tünekteyken üfleyerek ayaklarını yemişlerdir
Kuşların ayakları tekrar çıkmayacağına göre pansuman yapıp ilacını,kremini sür yaşayacağı kadar yaşasın

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
fareler üfleyerek asırdıkları için kuşlrınız farketmemiştir yapacağınız ilk iş farelerden kurtulmak olmalı. kuşlarınızın yaraları içinde teramisin kullana bilirsiniz çok iyi bir yara merhemidir. çok geçmiş olsun.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
kral_afat' Alıntı:
Selamlar forumdaki değerli ustadlarım ve arkadaşlarım,kardeşlerim uzun zamandır işlerimden dolayı kuşlarımla kardeşim ilgilendi ve bugün kuşlarımı görmeye gittiğimde 8 Çiftimde dişi veya erkeğin ayak parmakları yenmiş durumdaydı ve kuşlar olduğu yerde duruyordu bunun sebebi ne olabilir dükkanda kemirgen hayvanlar olabilir.Bundan sonra kuşlarım durumunu nasıl düzelttebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla
Çok büyük geçmiş olsun...İnşaAllah en kısa zamanda canileri yakalarsın...Ayrıca ayakları yenen kuşların resimlerini paylaşabilirmisin...

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Valla abilerim çok kötü oldum ya büyük birde kapana yapıştırıcıya gelmiyo yaklaşık 8 çifttim bu şekil oldu artık dükkanı  boşaltıp imha timini devreye sokmak kalıyo inşallah o hal eder.Tim dediysem bildiğimiz kedi:D
Ayakları yenen kuşlara tedavi uygulamaya başladım ama onların halini göründe deli oluyorum.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
çok geçmiş olsun.kuşlarınıza kemirgen malum hayvanlardan bulaşıcı hastalıklar bulaşabilir ve ölümler olabilir kümesinizde bu konuyu muhakkak veterinere danışmanızı ve ilaç kullanmanızı tavsiye ederim.....saygılarımla.....

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Murat Kanbur' Alıntı:
çok geçmiş olsun.kuşlarınıza kemirgen malum hayvanlardan bulaşıcı hastalıklar bulaşabilir ve ölümler olabilir kümesinizde bu konuyu muhakkak veterinere danışmanızı ve ilaç kullanmanızı tavsiye ederim.....saygılarımla.....
çok büyük geçmiş olsun semih bey

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
semih kardeş geçmiş olsun sen en kısa zamanda bu işi askıya al biz mubişçilerin karizmazsını bu şekilde haberlerle çizdirme bence bu kabul buyurmaz bir haber çok çok kötü ben şahsım adına mubişçi olarak birşey diymiyorum bari özelden yazsaydında  duymasaydık dedim slm arzular şelale

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Kemal abim sorunum kalmadı yeni yavrularımla beraber hızla geçiş yapıyorum saygılar bende önerin için ayrıca teşşekkürler