Kuşlarımın Cinsiyeti Nedir? Yardım Ediniz.

seljuknet

Yeni Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
ÖZÇELİK
Merhaba arkadaşlar, 4 aydan küçük 2 tane muhabbet kuşum var. Resimdeki kuşların cinsiyetlerini söylemeniz mümkün müdür?

Mavili

Pamuk

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
Mavili dişi ( ilk resim) diğeri erkek gibi geldi ama çokta emin olamadım açıkcası

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seljuknet

Yeni Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
ÖZÇELİK
Satıcı da mavili dişi beyazlı erkek demişti, şüphelendim başka bir forumda sordum arkadaşlar ikisi de dişi dediler emin olmak istedim, bu sitede tecrübeli kişiler vardır sanırım, dedikleri boşa çıkmaz. Ona göre bir yol belirleyeceğim, çiftleşme aşamasında =)

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Satıcının dediği doğru biri dişi biri erkek yavru oldukları için tam anlaşılmıyor ama doğru.

seljuknet

Yeni Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
ÖZÇELİK
Ali Bey, çok teşekkür ederim, inşallah bir kaç ay sonra daha iyi anlaşılır ve ona göre bir yol belirlerim. İnşallah dediğiniz gibidir. Yoksa şu iri muhabbet kuşlarından alacağım erkek olarak. O zaman ortaya nasıl bir tür çıkar onu da çok merak ediyorum.

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Selçuk bey arkadaşların dedigi gibi 4ay netlik kazanır kaga yani koyu renkli olursa erkek açık renkli olursa dişi siz onu takip edin yavru oldukları için narinende olsa bazen değişmeler olabilir

seljuknet

Yeni Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
ÖZÇELİK
Durmuş bey teşekkür ederim açıklmanız için, cere dışında GAGA rengi de mi bu konuda etkili oluyor?

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Evet Selçuk bey özellikle dişi kızgınlaştıgı zaman kaganın üstü çürümüş gibi koyu renk alır