Mustafa AK' Alıntı:sarıl olan dişi yeşil olan ise erkek
Yeşil olan kesin erkek, sarı olan ise eğer burun delikleri etrafında beyazlık varsa dişidir dicektim ama yumurtladı demişsiniz. Fakat o dişi yumurtlamak için çok genç yani nasıl oldu anlamadım. Muhtemelek yumurtalar boştur zaten. Hem çok genç ve kızışmamış.Fatih SANCAK' Alıntı:Sarı olan dişiymiş3 gün önce yumurtladı 1 tane fakat yumurtaya yatmıyor.
Artık diğer yumurtalara yatar inşallah.
Sizce kaç yaşında? Tüye girdiğinde resmini çekmiştim sizi yanıltmasın?Gökçen ÇELİK' Alıntı:Yeşil olan kesin erkek, sarı olan ise eğer burun delikleri etrafında beyazlık varsa dişidir dicektim ama yumurtladı demişsiniz. Fakat o dişi yumurtlamak için çok genç yani nasıl oldu anlamadım. Muhtemelek yumurtalar boştur zaten. Hem çok genç ve kızışmamış.
Yaşında değil gibi gözüküyor 6 aylık falan olabilir. Ama daha yakından fotolar lazım. Göz irisine bakmak lazım vsFatih SANCAK' Alıntı:Sizce kaç yaşında? Tüye girdiğinde resmini çekmiştim sizi yanıltmasın?
O zaman akşama yeni ve daha yakından fotoğraflarını çekip koyarım.Gökçen ÇELİK' Alıntı:Yaşında değil gibi gözüküyor 6 aylık falan olabilir. Ama daha yakından fotolar lazım. Göz irisine bakmak lazım vs