Kuşlarımın cinsiyeti ve cinsi?

genc28

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
GENÇ
Merhaba arkadaşlar bu resimlerdeki kuşlarımın cinslerini ve birtane maviş var yeşil erkeğin yanında tek resmide var bunun cinsiyeti dişimidir? ben biraz kararsız kaldımda. Saygılarımla.

Evet arkadaşlar resimleri düzelttim en üstteki kuşun cinsiyeti dişimi erkekmi? Diyer kuşlarında cinsini merak ediyorum. teşekkürler.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN

Yeşil kafesteki kuşlarınız mavisi dişi yeşili erkek diğer kafesteki kuşlarınızın mavisi erkek yeşili dişi

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Hayırlı üretimler yaparsınız inşallah.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
kuşlarınıza biraz daha hijyenik bi ortam sağlarsanız daha iyi verim alabilirsiniz sulukara tünekler vs.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Sezgin Anıl' Alıntı:
kuşlarınıza biraz daha hijyenik bi ortam sağlarsanız daha iyi verim alabilirsiniz sulukara tünekler vs.
+5

ibrahim halil' Alıntı:
bunlar farklı iki çiftmi ?çünkü birinde mavisinin burnu mavi öbüründe yeşilini....
Sorunuzdan pek bişey anlayamadım nasıl yani farklı iki çiftmi demekle neyi kasttnz?

genc28

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
GENÇ
Sezgin Anıl' Alıntı:
Evet arkadaşlar kuşlarımı hijyeni bir ortamda tutmaya çalışıyorum. Haftada bir tünekleri temizliyorum, gün aşırı suluklarını temizleyip sularını değiştiriyorum( vitamin koyuyorum), 3 günde birde altlarını temizliyorum. Fakat kuşlarım biraz yaramaz çok pisletiyorlar.

Bu kuşların ırkı nedir akadaşlar?
Birde arkadaşın biri ayrı ayrı kuşlarmı demiş evet 2 çift ayrı ayrı kuşlar. Saygılarımla

motifcan

Uzman Üyemiz
Sanırım il 3 resimdeki aynı mavi kuş dişi yeşil olan erkek..
Son 4 resimdeki mavi erkek yeşil dişi..