Kuşlarımın cinsiyeti

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Mrb forumda yeni birkaç sorum olacaktı cinsiyetle ilgili benim bir çiftim var evde besliyorum salonda ilk erkek kuşumu aldım sonra yanına bir eş aldım sonra talihsiz bir kaza nedeniyle öldü sonra gittim bir tane daha dişi aldım aldığım yer 1 yaşında dedi eve getirdim hemen erkeğin kafesine koydum 10 dk sonra öpüştüler 5 gün sonra yuvalık taktım yaklaşık 4 aya yakın oldu neredeyse hiç yuvaya girmedi erkeği çok kovalıyor ama erkek hiç yanaşmıyor bazen dişi erkeği bağırtıyor ilk geldiğinde erkek kafa sallıyordu sonra erkek durdu dişi kafa sallamaya erkekten daha fazla ötmeye ve ondan daha fazla hareketli olmaya başladı benimde cinsiyetleri ve yaşları kafama takıldı bu konu hakkında fazla bilgili olmadığım için soruyim dedim
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın aklımdaki her şeyi yazıyım dedim şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler  :)

Yeşil erkek!          Sarı-Beyaz dişidir.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
MRB arkadaşlarda yine bakıp yorum yapsınlar ama bana ikiside erkek gibi geldi.

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Hilmi KURU' Alıntı:
MRB arkadaşlarda yine bakıp yorum yapsınlar ama bana ikiside erkek gibi geldi.
Teşekkür ederim banada öyle geliyor başka yorumu olan varmı bide yeşilin ayağı böyle pullu pullu bunu yaşla bir alakası olurmu ve beyazın ayağı pembemsi bir renkte

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
ikiside erkek ve dişi  die aldığınız kuş yaşına girmemiştir resim net olmasada bence genç kuş

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
teşekkürler birşey daha sorcam bunlar bayağı öpüşüyor birbirlerini besliyip kaşıyorlar erkekler bu kadar iyi anlaşırmı

mumit

Takipçi Üyemiz
ikisi de erkektir. 3-4 günlük yavrularda papağan olsun düz gagalılar olsun hatta 1 günlük tavuk ve ördek civcivleri bile cinsiyeti tespit ederim :)

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Herkese yokrumları için teşkkrü ediyorum yalnız bir sorum dah var iki erkek öpüşüp birbirlerini besleyip birbirlerine ayak atabilirmi?

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
yaparlar, besler çiftleşmeye çalışır
ayırmak lazım

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Tmm teşekkürler ben şimdi bunlardan birisini bir dişiyle takas etcem dişiyi kafese koduğum zaman herhangi bir sorun yaratırmı ve son olarak hangisini değiştriyim yeişl erkek 1.5 yaşında beyaz olan 9 aylık beyaz çok hareketli ama yeşil çok durgun

mumit

Takipçi Üyemiz
Deniz KELEŞ' Alıntı:
Tmm teşekkürler ben şimdi bunlardan birisini bir dişiyle takas etcem dişiyi kafese koduğum zaman herhangi bir sorun yaratırmı ve son olarak hangisini değiştriyim yeişl erkek 1.5 yaşında beyaz olan 9 aylık beyaz çok hareketli ama yeşil çok durgun
üretici olarak ben beyaz ı elimde tutarım..

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
iki dişi al
birde çifthane al 4 ünüde sal içine
kim kimle eş tutuyor bak
sonra çiftin birini satarsın