Kuşlarımın cinsleri yaşları için yardım...

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
Yaklaşık 1,5 hafta önce 1 çift muhabbet kuşu aldım ayriyetten cennet papağanlarımda var yanlız muhabbet kuşları hakkında pek bilgim yok acaba bunların cinsleri ve yaşları konusunda beni bilgilendirirmisiniz .Bu arada resimlerin kalitesizliği için hepinizden özür diliyorum.Selamlar

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
eve getirdiğimden beri durgunlar sabahları ötüşlerini duyuyorum sonrası durgun geçiyor,birde kavga ediyolar aralarında gagalarını birbirlerine vuruyolar eş tutma ihtimali nedir ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Gurur CAN' Alıntı:
eve getirdiğimden beri durgunlar sabahları ötüşlerini duyuyorum sonrası durgun geçiyor,birde kavga ediyolar aralarında gagalarını birbirlerine vuruyolar eş tutma ihtimali nedir ?
eş tutma ıhtımalı kuslara gore degısır dısı kızgın erkek de öyle yanı eve yenı geldıklerı ıcın bıraz durgun olabılırler ama iyi beslersen mamalırını eksık etmez isen yakında verım alırsın

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
teşekkür ederim arkadaşım değerli bilgilerin için ... peki cinsleri ve yaşları konusunda yardım edebilecek olan varmı  ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Gurur CAN' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşım değerli bilgilerin için ... peki cinsleri ve yaşları konusunda yardım edebilecek olan varmı  ?
fotolar net değil tam olarak :D ne desem yanlış olur ben genellıkle kafasındakı cızgıler goz ırısleri gibi yerlerden anlamaya calısıyorum :D

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
gri erkek beyaz dişi
erkek ve dişi 1 yaşlarında
ve eğer foto yanıltmıyorsa kuşlar yağlanmış gibi..

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
Teşekkür ederim Mert Bey ,benim asıl endişem arasıra çıkan tünekde durmak için gagalaşmalar bu ne kadar sorun teşkil eder eş değiştirme olayına gidilmeli mi ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
1,5 HAFTA ÖNCE ALDIĞINIZI YAZMIŞSINIZ
bence kuşlarınıza biraz daha zaman tanıyın
birde aldığınızda bu kuşlar çiftmiydi yoksa erkek ve dişiyi seçiptemi çift yaptınız?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Mert AYDIN' Alıntı:
1,5 HAFTA ÖNCE ALDIĞINIZI YAZMIŞSINIZ
bence kuşlarınıza biraz daha zaman tanıyın
birde aldığınızda bu kuşlar çiftmiydi yoksa erkek ve dişiyi seçiptemi çift yaptınız?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gurur CAN' Alıntı:
aynı yerde bir kafesin içerisinlerdi birçok kuşta vardı ben seçerek aldım
o halde
1- kuşlar eş değildir, aldığınız yer kafese atmıştır kuşları eş diye, gelenlere satıyordur
2- kuşlar gerçekten eştir ancak yer değişikliğinden strese girmişlerdir..
ancak ne kadar stres olsada eş kuşlar sizin yazdığınız belirtileri pek yapmazlar..
yani 1. seçenek daha ağır basıyor.

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
eş olmadıklarını biliyorum dediklerinize %100 katılıyorum .heralde dediğiniz gibi biraz zaman versem en doğrusu bu olacak teşekkürler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gurur CAN' Alıntı:
eş olmadıklarını biliyorum dediklerinize %100 katılıyorum .heralde dediğiniz gibi biraz zaman versem en doğrusu bu olacak teşekkürler
rica ederim
bir süre daha gözlemleyin eğer durum değişmezse tekrar yazın, yeni çözümlerde yardımcı olmaya çalışalım
kolay gelsin..