GökhanKURŞUNTAŞ
Üyemiz
merhaba arkadaslar kuslarımın ırkı ve yasları nelerdır acaba ?
Soner Bey Butun tuneklerı cıkardım ve dık bir sekılde tahtadan tune yaptım boydan boya dogru mudur acaba ?Soner DURMUŞ' Alıntı:kuşlarınız çek. Ancak kafesinizde fazla ve gereksiz tünek sayısı var. Tahta tünek ve iki adet kullanmanız yeterli olacaktır.
Size nasıl ulasabılırım sormak ıstedıgım bır kac sey var ?R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Öncelikle Dişi yaklaşık 1.5 yaşında, erkek ise 1 yaşından fazla.
Dişi opal yeşil, yerli;
Erkek standart yeşil, yerli.
Kuşlardan yavru almak istiyorsanız öncelikle onları salmayın.
Sonra o ballı krakeri ( içinde baldan eser yoktur ) kafesten çıkarın. Faydasından çok zararını görürsünüz.
Gerekli olan 3 günde 1 yumurta maması, kalamar kemiği, gerekli vitaminler.
Tüneklerin sayısını 3'e düşürebilirsiniz. Ama tahta olmalarına dikkat edin. Bu da üremede önemli bir etkendir.
Maşallah.
Telefonla olmaz ama özel mesaj atabilirsiniz.Gökhan KURŞUNTAŞ' Alıntı:Size nasıl ulasabılırım sormak ıstedıgım bır kac sey var ?
Forumdan denedım ama atamadım Facebook adresınız varmı ?R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Telefonla olmaz ama özel mesaj atabilirsiniz.
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Öncelikle Dişi yaklaşık 1.5 yaşında, erkek ise 1 yaşından fazla.
Dişi opal yeşil, yerli;
Erkek standart yeşil, yerli.
Kuşlardan yavru almak istiyorsanız öncelikle onları salmayın.
Sonra o ballı krakeri ( içinde baldan eser yoktur ) kafesten çıkarın. Faydasından çok zararını görürsünüz.
Gerekli olan 3 günde 1 yumurta maması, kalamar kemiği, gerekli vitaminler.
Tüneklerin sayısını 3'e düşürebilirsiniz. Ama tahta olmalarına dikkat edin. Bu da üremede önemli bir etkendir.
Maşallah.