Kuslarimin irki

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Arkadaslar cift kuslarimin irklari nedir acaba? Birde bu disi mavi kusum 1 aydir hasta midir nedir konularda actim ama bir turlu cozum bulamadim garibime scared

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kuslar cek kusun ishali var galiba neden oldugunu anlayip kesmeniz gerek

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Tesekkurler hocam.ishal midir degil midir ondan da emin degilim.hayvan evde dururken birden bire boyle oldu tam 1 aydir ne otme var ne de kabarmadan uyuma var.psikolojik midir artik nedir cozemedim hocam.tuy dedim gecti bitti.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Kuşun alt tarafından bir fotoğraf çekip koyarsınız ishal olup olmadığı netleşir.
Birde hava akımı olan yerde bıraktınızmı ( ceyran )

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Recep MANAY' Alıntı:
Kuşun alt tarafından bir fotoğraf çekip koyarsınız ishal olup olmadığı netleşir.
Birde hava akımı olan yerde bıraktınızmı ( ceyran )
Hocam fotosunu burda paylastim ama ishal olmadigi cikti.yani disi kusumun skintisi nedir cozemedim ya.hem sinirleniyorum hem de uzuluyorum.hayvan 1 aydir hep kabarik (yaklasmadigim surece veya erkek kus yaklasmadigi surece) ve uyuyor.bugunde kuyrugunu asagi yukari yapti birkac kere.artik derdi nedir bilmiyorum.vitamin veriyorum suyuna.bazen pekmez veriyorum.elimden geleni yapiyorum ama sonuc yok.erkek ayak atiyor ciftlesmek icin hemen sinirleniyor izin vermiyor.ne olacak kusumun hali bilmiyorum.ucamiyorda.kafesten cikariyorum oyle yerde geziniyor.ucmaya calisinca yere cakiliyor.acaba solunumla ilgili mi birseyi var desem.artik yardimlarinizi bekliyorum

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Tesekkurler hocam.ishal midir degil midir ondan da emin degilim. Yazmışsınız ona istinaden söyledim.

Nurnur11

Üyemiz
Adı
nurpelin
Soyadı
turkoğlu
Kuşların ırkı yerli olabilir. Bu arada mavili olan ishal olmuş. Divitsol ilacını öneriyorum. Ölüme sebep olabilir geçmiş olsun  ;)

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Tesekkurler yorum icin.hocam ishal olsa diskidan belli olmaz mi? Cokda civik degil .ayrica 1 ayi gecti boyle.ama sen ishal diyorsan o ishaldir hocam tekrardan sagol deniyecem o ilaci :D

Nurnur11

Üyemiz
Adı
nurpelin
Soyadı
turkoğlu
dışkıdan belli olur. dışkı sıvıysa ishaldır. normal bir dışkıysa ishal değildir . kuşları ceyran da bırakmayın . tekrar geçmiş olsun. bye

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Furkan kardeşim..
Kuşlarının ırkı ne çek denir ne yerli..
Kuyruk uzunluğu  gövde yapısı kafa yapısı bunlar la anlaşılır ırkı...
Resimler buna elverişli değil..
Bence ishal de değil..
Yoksa popo tüyü ayaklar tunek bildiğin dışkı olurdu..
Dişinin bir sorunu olduğu muhakkak...
Bence iç parazit yada cereyan yeme olabilir...
Sıcak tut..
Saygılar...