Kuşlarımın Kızışma Durumları Nedir Arkadaşlar Resimleri Ekledim

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Kuşlarımın Kızışma Durumları Nedir Arkadaşlar Zaman Daha Var mı ? Yuvalığa Girip Çıkıyorlar Kendi Kendilerine Bazen Beni Görüp Giriyorlar.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Dişi zaten kızışmış, gerisi erkeğin çiftleşmesine kalıyor. Senden korkuyorlar belli ki, rahatsız etmemeye çalış onlar gerekeni yaparlar yakında inşallah.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Elimden Geldiğince Rahatsız Etmiyorum.PC Masamın Üst Rafına Koydum. Bana Yakın Olsunlar Diye Bu Sıkıntı Oluşturmaz Onlar İçin Çok Yükseğe Koymakta İstemiyorum.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Pekmezi suyun içine bir kaç damla vererek vitamin almalarını sağlayabilirmiyim?

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
alakasız bir yorum olucak belkide ama kuşlar aynı kandan geliyomuş gibi hissettim ben fotoda aldığın yeri biliyorsan dikkat et aynı anne babadan birde aynı kuluçkanın kardeşleri olmasınlar bence pekmezide deneme şimdiye kadar hiç duymadım. birde pc masasının üstü yani sana yakın uygun değil tavandan 50 cm aşağıda olsalar çok daha rahat ederler zaten tek çift gaza gelmeleri uzun sürebilir yemlerine nijer tohumu ve mamayı vermeyi ihmal etme....

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
aynı düşündüğünüz gibi aynı anne baba yavrularıdır,

yani ikiside doğduklarından beri birlikteler ve aynı yaştalar bu çiftleşmelerine engel değil sanırım.

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Mert BUTAY' Alıntı:
aynı düşündüğünüz gibi aynı anne baba yavrularıdır,

yani ikiside doğduklarından beri birlikteler ve aynı yaştalar bu çiftleşmelerine engel değil sanırım.
hiç bir engel yok,bende kardeş spangle takım var çiftlerşiyorlar şuan

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
çiftleşirler yumurtlarda ama bildiğim kadarıyla yavrularında problem olma olasılığı yüksek o yüzden demişti yinede siz bilirsiniz saygılar...