KUŞLARIMIN MAMA YEMELERİ (VİDEO)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Paylaşım için teşekkürler Selahattin abi

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Maşallah Selahattin abi, çok güzel görüntüler. Bir şey soracağım benim yaptığım mamaya son zamanlarda bira mayası ve omnifert birlikte kattım ve kuşlarda ishal gördüm... Acaba ölçüyü biraz fazla kullandığım için mi yoksa ikisini karıştırmam mı neden oldu? Önceden bira mayası katmaz iken bu sorun hiç olmuyordu... Kolay gelsin herkese

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
mustafa coro' Alıntı:
Maşallah Selahattin abi, çok güzel görüntüler. Bir şey soracağım benim yaptığım mamaya son zamanlarda bira mayası ve omnifert birlikte kattım ve kuşlarda ishal gördüm... Acaba ölçüyü biraz fazla kullandığım için mi yoksa ikisini karıştırmam mı neden oldu? Önceden bira mayası katmaz iken bu sorun hiç olmuyordu... Kolay gelsin herkese
BİRA MAYASI İSHAL YAPMAZ BENDE SÜREKLİ HER MAMAMA İLAVE EDİYORUM FAZLA DEĞİL GİBİ TUZLAMA YAPAR GİBİ

nasuh

Yeni Üyemiz
Adı
nasuh
Soyadı
meydan
Maşallah mubişlere Selahattin bey toplam 200 kafes var sanırım sizden az çok birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz üretimhane konusunda, bi kaç sorum olacak mesela çıkan yavruların hepsini satıyormusunuz yoksa damızlık ayırıyormusunuz, 200 kafesten ortalama aylık kaç tane yavru alıyorsunuz bu konulardaki sisteminiz nedir bilgi alabilirmiyiz. merakım ve ilgim var 15 yıldır Muhabbet kusu besliyorum ilerde bende üretimhane kurmak istiyorum Allah kısmet ederse.