kuşlarımın nefes alıp verme sıklığı?

devran

Takipçi Üyemiz
slm arkadaslar 1 hafta once aldığım mubişlerler hızlı nefes alıp verıyorlar neden olabılır ne yapabılırım?tşkkürler

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Nefes alıp verirken hırıltı veya ıslık gibi ses çıkıyor mu ve kuyruğu aşağı yukarı sallanıyor mu ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
yeni bir ortama girdiklerinden stres durumundan dolayı olabilir. ilk aldığınızda bu yönde bir durum söz konusumuydu

devran

Takipçi Üyemiz
Sadettin SESA' Alıntı:
Nefes alıp verirken hırıltı veya ıslık gibi ses çıkıyor mu ve kuyruğu aşağı yukarı sallanıyor mu ?
selahattin bey kuşlardan bır tanesi sankı boğazına birsey takılmış gibi yapıyor neden bılemedım.kuyruk sallamaları yok

devran

Takipçi Üyemiz
Kemal AKBULUT' Alıntı:
HASTALIKTAN DOLAYI YAPARLAR AYRICA ORTAMA ALIŞMADIKLARINDAN PANIKTE OLDUKLARINDA YAPARLAR SITEDE YETERİNCE3 BILGI VAR ARADAN BAKINIZ SLM
a.slm.abi saolasın aradım fakat bulamadım acemılıyıme verın abi

devran

Takipçi Üyemiz
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
yeni bir ortama girdiklerinden stres durumundan dolayı olabilir. ilk aldığınızda bu yönde bir durum söz konusumuydu
ilk erkek kuşu aldım oyle bırsey yoktu yanına kuş geldıkten sonra bole oldu dişi kuş arada bogazına bırsey kacmiş gibi yapıyor.kabarmış oyle düruyorlar.tuy dökümünde olamazlarmı,bırde sürekli kasınıyorlar.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Ortam çok sessizken kuşların yanına gidin ve nefes alışlarını dinleyin. Bizlerin burnu tıkalı olunca ıslık çalar gibi sesler çıkar ya hani ondan daha ince bi ses çıkıyorsa solunumla ilgili bi sıkıntı var ve tedavi gerekir. Şuan benim 1 çiftimin dişisi aynı şekilde ilaç kullanıyorum 2 gündür...