Kuşlarımın odasını karıncalar bastı!

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar kuşlarıma evimizin bodrumunda yer yaptım. Fakat odanın içi hep karınca doldu. Bu konuda ne yapabilirim. Kuşlara zarar vermeden karıncaları nasıl uzaklaştırabilirim?

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
şundan alıp karıncaların geçiş güzergahına az biraz tuz serper gibi dökün diğer gün karıncaların kökü kurur birini bulamazsınız ama sakın elinize temas edince ağzınıza gözünüze sürmeyin ve sakın kuşlara  ve ölmesini istemediğiniz canlınıza temas ettirmeyin karıncaları sülalece yok ediyor ona göre
http://www.guvercinhane.com/guvercinler-icin-dis-parazit-ilaci/

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
şundan alıp karıncaların geçiş güzergahına az biraz tuz serper gibi dökün diğer gün karıncaların kökü kurur birini bulamazsınız ama sakın elinize temas edince ağzınıza gözünüze sürmeyin ve sakın kuşlara  ve ölmesini istemediğiniz canlınıza temas ettirmeyin karıncaları sülalece yok ediyor ona göre
http://www.guvercinhane.com/guvercinler-icin-dis-parazit-ilaci/
karıncalar ne kadar zarar verebılırkı katledıyonuz yazık ya onlar kıs ıcın yemeklerını rızıklarını arıyolar sız katletmenın pesındesınız

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Yemleri süpürün düzenli olarak mümkün olduğunca. Kıyıda köşede kalan toz yemleri göremediğimiz ölü böcekleri götürür zararı değil faydası var aslında.
Sakın öldürmeyin bence. Karınca duası kabul olmuş bir canlı, bedduasını almayın.
Ayrıca pis hayvan değil. Ekmekte bile dolaşsa üflenip yeniyor.
Bazen insanı çıldırtıyorlar ama lütfen öldürmeyi düşünmeyin.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Canan NUMAN' Alıntı:
Yemleri süpürün düzenli olarak mümkün olduğunca. Kıyıda köşede kalan toz yemleri göremediğimiz ölü böcekleri götürür zararı değil faydası var aslında.
Sakın öldürmeyin bence. Karınca duası kabul olmuş bir canlı, bedduasını almayın.
Ayrıca pis hayvan değil. Ekmekte bile dolaşsa üflenip yeniyor.
Bazen insanı çıldırtıyorlar ama lütfen öldürmeyi düşünmeyin.
katılıyorum canan abla bazı arkadaslar katletmenin pesınde bı beddua alcaklar ozaman anlıycaklar daa iş iş ten geçmiş olcak

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ÖLDÜRMENİZE GEREK YOK GELDIĞI YERLERE TUZ VE KAHVE DÖKÜN GELMEZ BİRDAHA

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
yahu yapmayın öldürmeyin karıncaları tuz serpin bidaha gelmezler yazık değil mi

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Bildiğime göre çoğu karınca zararsızdır bi kaç türleri sadice ısırdığı noktalarda kızarıklık alerji vs. oluşturur. Türkiyede bu karıncılardan varmı bilmiyorum ama sizinkiler onlardan olmadığı yüksek ihtimal. Canan hanımın'da bahsettiklerine katılıyorum. Onlarda bi canlı sonuçta kendi canlılarınızı korumak için canlıları katletmeyin. diğer arkadaşlarında dediği gibi tuz ve kahveyi deneyin.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Ben katletmek manasında sormadım zaten. Kuşlara zararı olup olmadığını bilmediğim için danışmak istedim. Murat Bey' in TUZ ve KAHVE önerisini deneyeceğim. Herkese hayırlı günler.