kuşlarımın resimlerini ekledim..dişi ile ilgili sorunum var arkadaşlar yardım..

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
kardeşim. benzer sorun benim erkek mubişte vardı. bugün veterinere götürdüm. baytril verdi. tabi mikrobioloji testi yapamıyorlar. üniversitede yapılıyormuş. sadece hareketlerine ve dışkısında baktı. soğuk almıştır dedi. durum düzelmezse üniversite gidecez artık. geçmiş olsun. üstadların yorumunu bekle

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
kardeşim. benzer sorun benim erkek mubişte vardı. bugün veterinere götürdüm. baytril verdi. tabi mikrobioloji testi yapamıyorlar. üniversitede yapılıyormuş. sadece hareketlerine ve dışkısında baktı. soğuk almıştır dedi. durum düzelmezse üniversite gidecez artık. geçmiş olsun. üstadların yorumunu bekle
vallahi aynen son kontrol ettgımde az sulu gıbıydı dıskısı anlamadım bende bakacaz artık bu sıcaklardada sohuk alması zor gıbı ama nese eyvallah yorumun ıcın

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
yardımcı olabilecek kimse yok sanrm koskoca forumda..

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
erkeği yanından alın hastalık bulasıcı olabilir hastalığı konusunda bır fikrim malesef yok değerli ustalar yardım edecektir

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Mama yedirmeyi eksik etme. Mamanın içine yumurta yerine haşlanmış patates koy. Sularınada vitamin desteginde bulun her gün degiştir sularını. İnş Düzelicektir.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
erkeği yanından alın hastalık bulasıcı olabilir hastalığı konusunda bır fikrim malesef yok değerli ustalar yardım edecektir
ne gibi bir hastalığı olablir ki ?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
sorun ne oldu?