KUŞLARIMIN TÜRLERİ NEDİR.?

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
Arkadaşlar kuşlarım hakkında yorum yaparmısınız. erkek 8 aylık olmak üzere dişi 1 yaşından büyük. yorumlarınızı çok merak etmekteyim.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
arkadaşlar sağolun bilgileriniz için. bugün bişi gördüm. telefondan kuş sesleri açtım ve bizimkileri incelemeye aldım. erkek şehvete mi geldi nedir kafa tüylerini acaip kabarttı ve dişi ile öpüşmeye başladı.  erkeğe normal halinde iken baktığında iris kısmı zor belli oluyor, komple siyah gibi ancak bugünkü tavrında göz merceği nokta gibi oldu ve bembeyaz iris çıktı. bu kadar beyazlayacağını tahmin etmiyordum.

bi de benim dişi kafayı acayip sallıyor. gagasını tüneğe çok hızlı hareketlerle sürtüyo aynen tavukların yaptığı gibi. birde çok ama çok ürkek bir çıtırtıya mühteşem dikkat kesiliyor ve bunu vucudun da da gösteriyor. abi bu kuş yarın birgün nasıl yumurta üstünde duracak. yani o sesin kaynagını mutlkaka ya görecek yada o ses kesilecek ki normale dönsün. çok garibime gidiyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İrşad KIRÇIL' Alıntı:
arkadaşlar sağolun bilgileriniz için. bugün bişi gördüm. telefondan kuş sesleri açtım ve bizimkileri incelemeye aldım. erkek şehvete mi geldi nedir kafa tüylerini acaip kabarttı ve dişi ile öpüşmeye başladı.  erkeğe normal halinde iken baktığında iris kısmı zor belli oluyor, komple siyah gibi ancak bugünkü tavrında göz merceği nokta gibi oldu ve bembeyaz iris çıktı. bu kadar beyazlayacağını tahmin etmiyordum.

bi de benim dişi kafayı acayip sallıyor. gagasını tüneğe çok hızlı hareketlerle sürtüyo aynen tavukların yaptığı gibi. birde çok ama çok ürkek bir çıtırtıya mühteşem dikkat kesiliyor ve bunu vucudun da da gösteriyor. abi bu kuş yarın birgün nasıl yumurta üstünde duracak. yani o sesin kaynagını mutlkaka ya görecek yada o ses kesilecek ki normale dönsün. çok garibime gidiyor.
Yapacak bir şey yok sizinle yaşamayaa alışınca seslere de alışacak. Kuş sesine karşı tüm kuşlar böyledir. Belirtilere göre kuşlar bayağı kızışmış.İnşallah mutlu son gelir.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
efekan kardeş

zaman bulamıyorum halen yerini sabitleştiremedim. içeriye almam mümkün değil hava sıcak kapı pencere açılıyor cereyan yapıyor, evdekiler titiz sürekli bi temizlik var rahat etmiyorum mutlaka oynar yeri, bi süre içeriye aldım kuşlar sanki ölü günler boyunca ötmediler bile şimdi balkonda hava gece 15 derece civarı, şu anda leyla mecnun gibiler. ancak 3 gündür sürekli kafesin en altında 1 tünek var onun üzerindeler yanlarına gittigim zaman üst kata çıkıyorlar. bugün yerini sabitliyorum inşallah dişi yuvayı görür.