irsadkircil
Üyemiz
Arkadaşlar kuşlarım hakkında yorum yaparmısınız. erkek 8 aylık olmak üzere dişi 1 yaşından büyük. yorumlarınızı çok merak etmekteyim.
Yapacak bir şey yok sizinle yaşamayaa alışınca seslere de alışacak. Kuş sesine karşı tüm kuşlar böyledir. Belirtilere göre kuşlar bayağı kızışmış.İnşallah mutlu son gelir.İrşad KIRÇIL' Alıntı:arkadaşlar sağolun bilgileriniz için. bugün bişi gördüm. telefondan kuş sesleri açtım ve bizimkileri incelemeye aldım. erkek şehvete mi geldi nedir kafa tüylerini acaip kabarttı ve dişi ile öpüşmeye başladı. erkeğe normal halinde iken baktığında iris kısmı zor belli oluyor, komple siyah gibi ancak bugünkü tavrında göz merceği nokta gibi oldu ve bembeyaz iris çıktı. bu kadar beyazlayacağını tahmin etmiyordum.
bi de benim dişi kafayı acayip sallıyor. gagasını tüneğe çok hızlı hareketlerle sürtüyo aynen tavukların yaptığı gibi. birde çok ama çok ürkek bir çıtırtıya mühteşem dikkat kesiliyor ve bunu vucudun da da gösteriyor. abi bu kuş yarın birgün nasıl yumurta üstünde duracak. yani o sesin kaynagını mutlkaka ya görecek yada o ses kesilecek ki normale dönsün. çok garibime gidiyor.
Mevlana AKINCI' Alıntı:erkek çekostavak dişi yerli ama dişi güzel