Kuşlarımın yaşı,ırkı vede cinsiyetleri ( dişi-erkek) hakkında yardım lütfen

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
Selamun Aleyküm arkadaşlar;
ben Diyarbakırdan Hüseyin Karakaya,yaklaşık bir aydan beridir bu foruma üyeyim ve neredeyse hergün siz değerli forum üyelerinin bizlerlen paylaştığı  bilgi ve deneyimlerini burdan takip etmekteyim.şimdi gelelim benim sorunuma;bundan yaklaşık iki ay önce bir pet shop'tan bir çift kuş aldım ancak kuşlarımın yaşları,ırkları vede en önemlisi cinsiyetleri hakkında tam emin değilim,lütfen bu konuda uzman sayılan siz değerli forum üyelerinin açıklama yapmalarını rica ederim.
şimdiden Teşekkür ederim.

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
s.a
herkese günaydınlar,arkadaşlar bu konuda bilgi ve deneyimleri ile bana yardımcı olacak sorularıma cevap verecek bir forum üyesi çıkmadı henüz.
özellikle Şahin Güngör ,Salih Özkan ve Selahattin Güçlü abilerimin değerli yorumlarını bekliyorum.
Lütfen yardımcı olunuz...
teşekkürler...

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
Tekrardan merhaba herkese.
6.201 üyeye sahip bu forumdan iki gündür tek bir cevap dahi çıkmadı.
herkesin bilgi,deneyim ve tecrübelerini bir birleriyle paylaştığı,yardımlaşmanın had safhada olduğunu düşündüğüm bu platformda ne yazıkki tek bir geri dönüş dahi olmadı.
herkese iyi çalışmalar...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
selam kardeş sarı kuşun lutino erkek, beyaz dişi albino.Yerli diye tabir ettiğimiz muhabbetlerden. MaşAllah güzel bir çift.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
sarı kuşun lutino erkek, beyaz dişi albino.Yerli diye tabir ettiğimiz muhabbetlerden. MaşAllah güzel bir çift.

paccman

Üyemiz
ayrıca  tünekleri  tahta  yaparsanız  çok iyi olur o  plastik ayak  kesici  tünegi  çıkarmanızı  tavsiye  ederim

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
yorum yapan tüm arkadaşlara ve değerli abilerime çok teşekkür ederim.
ancak benim kafam halen çok karışık,çünkü bu kuşlara her ikisininde dişi olduğunu söyleyenlerde oldu beyaz kuşun erkek olduğunu söyleyenlerde oldu.
Eğer sarı kuşun erkek beyazında dişi olduğundan eminseniz çiftimi bozmuyayım,her ikisinede çok alıştım çünkü.
NOT : Birde yaşları hakkında bilgi verirseniz memnun olurum,yaşları üremeye elverişlimidir.

herkese iyi çalışmalar,hayırlı satışlar ve bol üretimler dilerim...

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
Hüseyin KARAKAYA' Alıntı:
yorum yapan tüm arkadaşlara ve değerli abilerime çok teşekkür ederim.
ancak benim kafam halen çok karışık,çünkü bu kuşlara her ikisininde dişi olduğunu söyleyenlerde oldu beyaz kuşun erkek olduğunu söyleyenlerde oldu.
Eğer sarı kuşun erkek beyazında dişi olduğundan eminseniz çiftimi bozmuyayım,her ikisinede çok alıştım çünkü.
NOT : Birde yaşları hakkında bilgi verirseniz memnun olurum,yaşları üremeye elverişlimidir.

herkese iyi çalışmalar,hayırlı satışlar ve bol üretimler dilerim...