Kuşlarımıza Yaptığımız Bakım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap abla ilk yavrularını da alacaksın yeni aldığın kuşlardan; duygularını alalım. :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Heyecan var ama korku ve tereddütte var yer değişikliği olacak sonuçta neolur Allah bilir.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
teşekkürler mehtap hanım. dediğim gibi kuşlar yemden düştüklerinde de diğerlerine göre daha irilerdi. bende fotograflarını paylaşmayı çok severim ama paylaşmaz olaydım herkes ayrı bir yerden kuşlar yağlanmış şöyle yap böyle yap yumurta tıkanır sonra bir torba dolusu laf söylediler. kuşlar her gün gözümün önünde oldukları için de farketmedim hayliyle kanarya ya yaptığım gibi yağ kontrolü de yapamıyorum ve yuvadan da ilgiyi kestikleri için yağlandığı konusuna kendimi iyice inandırdım :) renklerinin özellikle böyle olmasını tercih ettim yavruları bakalım nasıl çıkacak tabi yaparlarsa:)
http://o1306.hizliresim.com/1b/h/p6mnh.jpg
http://k1306.hizliresim.com/1b/h/p6muj.jpg    (bebekliği )

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bence her yorumu takmayın kafanıza çünkü fotoğraftan bakarak yapılıyor nede olsa ve yanılma payları çok büyük. Yorumlara bakarsanız benim kuşun çoktan yumurtlaması lazımdı yumurta var dediler ama yokmuş şişlik var ufacık ama zararsız olduğu kanısına vardık.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bu arada konu anlaşılmadı galiba. Konunun altında herkes kendi yaptığı bakımı da tablo haline getirip paylaşırsa güzel bir etkileşim olur. Konudan yararlananlar artar. Yani isteyenler konu altına benim gibi bir tablo yapabilir.

padysah

Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ALKURT
Efekan teşekkürler bu konuyu açtığın için. Benzer bir konu ben de açmıştım. Benim beslenme takvimim de bu şekilde.

Bilal ALKURT' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba. Kuşlarım için hazırladığım 1,5 aylık beslenme takvimi. Yaz boyunca buna devam edip kışın farklılaştıracağım. Yorumlarınızı almak isterim.

1-Mama bir gün havuçlu diğer gün yumurtalı
2-Yeşillik=Meyve+yeşillik
3-Aspur+karışık yem her gün sabit
4-Su her gün temiz ve taze