KUŞLARIMIZDA İYİ KAN KOTU KAN OLAYI

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
DEĞERLİ ARKADAŞLAR KUŞ VAR 5 6 7 YAVRU UÇURUR BAKICIDIR  KUŞ VARDIR 11 YUM YAPAR 1 TEK YVRU ÇIKARIR ODA OLUR KUŞ VAR 2 3 UÇURUR HADİ BAKALIM İYİ KAN BAKICI AYIRD EDİN BAKALIM KUMES VAR LABARATUVAR GİBİ KUMES VAR HENDAME  NASIL KUŞLARDA İYİ KAN OLURMU OLMAZMI SİZLERDE YORUM YAPIN BAKALIM DOĞRU TEKTİT YANLIŞTA TEKTİR İKİLEMLİ HIÇBIRŞEY OLMAZ İYİ KAN İYİ PARA KOTÜ KAN KOTÜ PARA HER KIM ZAMANINI VE PARASINI ÇOPE ATACAK BİR AÇIKLANSIN SLM
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12680.msg184722/topicseen.html#new

beklemeyapma

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Akkuş
Bence en iyi çift 2-3 yavu verendir abi. 11 yumurta yapandan verim alınamıyor. 5-6 yumurta yapan çiftin yavruları sayı bazında çok olduğu için küçük olur. 2-3 yavru veren takım daha iyidir bence.

NOT: Üretici değil öğrenciyim. Kimse yorum yapmamış. Kemal abinin konusu yorumsuz kalmamalı. Benim yazdıklarım sadece fikirden ibarettir.

beklemeyapma

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Akkuş
Şimdi araştırdım. Muhabbet kuşlarının yumurtasını yumurtalı kuşlara koyduğumuzda bakıyorlarmış. o zaman en verimli yüksek yumurta veren oluyor. al yumurtayı, koy bakan kuşa...  ;D

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
bence çok yumurta yapan degılde fıresız yuvatan atlatan kuş derım 3+5 yavru ideal dır bende denk geldım 6+8 yumurta yapıyor 1+2 yavru uçuramıyor 8 yumurtadan.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Valla üstd hobici olarak kuş bakıyorum ben.
Şöyle bir şey deneyim sahibi oldum,iri güzel çek bir kuşum var onu yerli kuşla çifleştirmiştim baya yavru aldım.
Yavrulardan bir dişiyi kendime ayırdım.
Bu dişi büyüdüğünde babası ile çifleştirdim ve 6 yumurta yaptı hepsi doluydu 1 tanesi yumurta içi ölüm gerçekleşti diğerleri çıktı 5 adet yavru aldım ilk kuluçkada.
Bu yavrular,baba kuşun önceki eşinden elde ettiğim yavrulara nazaran daha iri, 2 katı desem yeridir :)
İyi kan bu olsa gerek :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bakıcı kuş önemli tabiki kuş istediği kadar yumurtlasın önemli değil önemli olan o yumurtaların hepsini çıkartıp büyütebiliyormu onun içinde sağlam damızlık lazım sağlam damızlık içinde iyi para vesselam

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
en ideali en az 4 yavru  en fazla 6 yavru buyutup ucuran kuslardır bunlara iyi kan derim 6 dan fazla genelde yavru oldumu kuslar yorulur baktırmam cunku.benim icin 4 ün altında yavru buyuten kus iyi kan değildir.. o yuzden üretimhanemde 4 ün altında yavru buyuten kus barındırmam.. verimin en buyuk kaynagı bilgi sabır ve bakıcı kustur.. sağlam damızlıklardan sağlam yavrular cıkar..