KUŞLARIN ANİ ÖLÜMÜ

Mehmet ALTUN

Yeni Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ALTUN
YEME DÜŞMÜŞ 6 ADET YAVRU KUŞUM BİRER GÜN ARAYLA ÖLDÜLER LÜTFEN YARDIM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yüzlerce sebebi olabilir..

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın. iyi araştırın detaylı bilgi verirseniz üstadlarım bi fikir birliğine varacaktır.

Mehmet ALTUN

Yeni Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ALTUN
kuşların yem kırıyorlardı hatta ölmelerinden önce 10 günlük bir süre geçti yem kıramasalardı  bu kadar yaşayamazlardı. ben bakımı anlatayım sizlere bir gün arayla yemlerini degiştiriyorum gene birer gün arayla mama yapıyorum mama yumurta bisküvi ve havuç karıştırıyorum mamayı çogunluğu yiyor altlarını 3 günde bir temizliyorum ve bitlenme sorunu olmamasına rağmen çekmecelerine bit spreyi sıkıyoru ışıklarıda sabah saat 8 de açıp akşam en geç 8 gibi kapatıyorum yanlız bu ölümlerim sadece yavru kuşlarımda oldu

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ani ölümler mikrobik ve zehirlenme sonucu gerçekleşir. Kullandığınız yem veya mamada sorun olabilir. Yavru kuşlar yetişkinlere göre daha hassas yapıdadırlar. Kullandığınız yemi değiştirin ve kafes ortamlarını dezenfekte edin

kuyumcuvedat

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
kuyumcu
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Ani ölümler mikrobik ve zehirlenme sonucu gerçekleşir. Kullandığınız yem veya mamada sorun olabilir. Yavru kuşlar yetişkinlere göre daha hassas yapıdadırlar. Kullandığınız yemi değiştirin ve kafes ortamlarını dezenfekte edin
su  ve sulukları da atlamamak lazımm