KUŞLARIN ÇİFTLEŞMESİ İÇİN EN UYGUN ŞARTLAR NASIL SAĞLANIR ?

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Cümleten selamlar, gününüz hayırlı olsun.
100-40-40 ebatlarındaki bir salmaya koyduğum 5 çift genç muhabbetimin çiftleşmesini beklemekten helak oldum. Muhteşem Yüzyıl'daki Sümbül Ağa'ya çktı adım bunları beklemekten. :) Salmaya 2 de yuva astım bu arada.(Sonradan çıkartıp kafeslerine takacam bu yuvaları.)
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum?
Yardımlarınızı bekliyorum sevgili abilerim, kardeşlerim.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Veli bey öncelikle kuşlarınız eşe hazır büyüklüktemi ona baklamak lazım. Daha sonra kuşlar anlaşıp anlaşmadığına bakınız ve dişi ve erkeğin kızgın olup olmadığına bunların hepsini anlamak zaman alır. Özellikle sişilerin burunlarına bakınız kahve rengimsi bir renk almışmı? Burnu kahverengimsi olan dişi başka kuşla anlaşıyormu? Bu ikisi oluyorsa çiftleri ayırıp yuva takın ve bekleyin gerisini zaman halleder. Benim kuşları görmeden yapabileceğim yorum bukadar inşallah faydalı olur.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Kuşların tamamının fotoğrafını koyarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz fotoraf olmadığı için kuşlarınız yavrumu eşe hazırmı değilmi bilemeyiz kuşlarınızı çifleşmesinini bekleyeceğinize bence bir birleriyle eş tutanları yani anlaşanları kafeslere ayırın yuvalıklarını takın bide böyle deneyin daha faydalı olcaktır

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Herşey salmaya atıp melam kayıra gibi bakarsak olmaz  sen beslediğin ortamdan bahset kuşların birbiri ile olan ilgisi alakası  ve nice etkenler resim eklemeniz sizin için daha avantajlı olur. 

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
sitemizin "ara" kısmından her türlü bilgi edebilirsiniz..