KUŞLARIN DIŞKISINI YEMESİ ve ALINACAK ÖNLEMLER

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
arkadaşım ızgara olmadığı için 7 yavruyu kaybetti hasta olanlarıda koksidin ile kurtardı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Arkadaşlar bu yönde bana çok soru geliyor. Kafeste olan yavrularım ebeveynlerinin dışkısını yiyor ne yapabilirim diye. Soru soracak arkadaşlar forum kısmını incelerlerse bir çok şeye çözüm olabilecek konular mevcut. Forumu inceleyip aradıkları çözümü bulamadıklarında üreticilerimize yönelmeleri daha iyi olacaktır

Ali Kalkan

Üyemiz
yeni konu açmak istemedim benim kuş 1 yaşında ama dışkı yerken yakaladım. Yiyormu orasını anlamadım ağzında geveliyordu bunu 2-3 aydır ara ara yapıyor. Kaliteli vitamin kullanıyorum neden böyle yaptığını anlamadım. dışkı yemek bir zarar verirmi onlara?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
lütfen beni yanlış anlamayın Ali bey...yeni bir konu açmışsınız zaten, bu topikte ilk sayfada neler yapılması gerektiği açıklanmış ...sormaktan ziyade bir de okusanız, zaten sorunuzun cevabını almış olurdunuz. Biliyoruz okumayı sevmeyen bir milletiz o yüzden sormak daha kolay geliyor insana...ama onca bilgi bu sitede varken okumayı alışkanlık edinsek forumda aynı konu 1000 kere işlenmemiş olur ve forum kirliliği yaratmamış oluruz. Sitemizin mükemmel bir arama özelliği var, bilgi edinmek istediğiniz konuyu arattırıp mevcut bilgi kütüphanesi önünüze serilecektir. Aradığınız bilgiye halen ulaşamıyorsanız o zaman yeni bir konu açıp sorunuzu sorarsanız daha doğru olur.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMINIZDAN DOLAYI GÜN GEÇTİKÇE BİLGİLENMEK GÜZEL BİLGİ PAYLAŞDIKÇA GÜZEL

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
paylaşım için teşekkür ederim.
kuşumu oda içine saldığımda dışkısını yiyor. ama kafestekileri ızgaradan dolayı iyemiyor.
bu işi bi türlü çözemedim. kafesinde hiç bişeyi eksik değil. vitamini, suyu, kemiği, miral bloku, ayrı kaplarda yulafı, ayrı kapta aspuru, karışık yemi.
Ama mamaya bi türlü alıştıramadım.