!!! Kuşların konumu hakkında Fikirleriniz Bekliyorum .!!!

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
selamün aleyküm

Kuşların yerlerinden memnun olmadıgını düşünerek yerlerini değiştirdim . Şuan mutlu gibi görünüyorlar :)

sizden kafeslerin yerleri hakkında ve yuvalıgın ne tarafta durması konusunda fikir bekliyorum tecrübeli abilerimizden ve evde verim alabilen Abilerimizden ablalarımızdan. konumları hakkında bir sıkıntı yoksa abilerimden en altaki fotoda görecekleri gibi yuvalıgı kırmızı ile cizdigim yeremi mavi ile cezdigim yeremi takmalıyım .kuşlar yeni yumurtlamıştı dinlendirmek istedim o yüzden yuvalık şuan takılı deil 1 2 hafta sonra takmayı düşünüyorum    .  Tşkler şimden Hepinize

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kuşların konumu iyi ancak koltuklara yazık olacak...
2.si en soldaki kafes geniş ve güzel ortadaki kafes çok küçük geniş kafes alın..

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
kuşlarınızın yerleri güzel olumsuz bir durum yok gibi görünüyor.büyük kafesinize yuvalık takmamışsınız.yuvalık olmazsa kuşların yumurtlaması imkansız gibi birşey yuvalık takıldıgı zaman kuşlar kendisini hazır hissederse çiftleşip yumurta yaparlar.

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Mert AYDIN' Alıntı:
kuşların konumu iyi ancak koltuklara yazık olacak...
2.si en soldaki kafes geniş ve güzel ortadaki kafes çok küçük geniş kafes alın..
.    Takler önleriniz ıcın bende en yakın zamanda degıstırmeyi düşünüyorum zaten . 3katlı pvc alabilirim o yüzden suan beklemedeyım .

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Söyle bır durum varmış kuşlar yuvalıkların girişini görmemeli gibisinden bısı duymuştum    nedeni nedir sizde yada doğruluk payı nedir

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
son fotografta kırmızı yeremi mavi yere mı yoksa ortalarına mı takmalı yuvalıgı birde bunu cevaplasanız arkadaşlar

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ben salmalarda öyle bişi duydum yuvalık girişleri bir birine bakmaması laımmış ama kafeslerde aynı sey sorun olurmu bilmem ama illa derseniz ki sorun olur bn saglam tutayım işimi diye o zman kırmızı yere takın yuvalığınızı

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Ben salmalarda öyle bişi duydum yuvalık girişleri bir birine bakmaması laımmış ama kafeslerde aynı sey sorun olurmu bilmem ama illa derseniz ki sorun olur bn saglam tutayım işimi diye o zman kırmızı yere takın yuvalığınızı
sıkıntımda o zaten ben maviye takmak istiyorum kuşların birbirini görmesini istiyorum  :D neyse tşkler abim sıkıntı olur mu olmaz mı bilseydik te  bilgisi olan varsa ilgilenirse sevinirim.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Barış URGEN' Alıntı:
sıkıntımda o zaten ben maviye takmak istiyorum kuşların birbirini görmesini istiyorum  :D neyse tşkler abim sıkıntı olur mu olmaz mı bilseydik te  bilgisi olan varsa ilgilenirse sevinirim.
eğer kuşların birbirni görmesini istiyorsanız yuvalıklar duvar tarafına gelecek şekilde takarsınız yani kafesi masaya dik olarak koyarsınız yuvalarda duvar tarafında olur kuşlarda birbilerini görür

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
eğer kuşların birbirni görmesini istiyorsanız yuvalıklar duvar tarafına gelecek şekilde takarsınız yani kafesi masaya dik olarak koyarsınız yuvalarda duvar tarafında olur kuşlarda birbilerini görür
Bu defada yuvalık kontrolu yapamak zahmet olur :) Vallah bende bilmiyorum ne yapayım şimdi :D Yuva girişlerini görmek ve kuşların birbirini görmesi sıkıntı olup olamadıgını bilseydim iyice güzel bir ayarlama yapacamda bişi diyen cıkmadı  bekleriz bi bakalım.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Barış URGEN' Alıntı:
Bu defada yuvalık kontrolu yapamak zahmet olur :) Vallah bende bilmiyorum ne yapayım şimdi :D Yuva girişlerini görmek ve kuşların birbirini görmesi sıkıntı olup olamadıgını bilseydim iyice güzel bir ayarlama yapacamda bişi diyen cıkmadı  bekleriz bi bakalım.
Size kalmış bir şey :)

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
en iyisi en soldaki kafes 40x40 üst üste eklenen kafeslerden sanırım onlardan 2 tane daha alıp üstüste koysanız hem kuşlar birbirini görmez hemde kuşlar rahat eder ortadaki kırmızı kafes  çok küçük bence çift için inşallah en kısa zamanda herşeyi ayarlayıp yavrularınızı elinize alırsınız...

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Fatih SEYHAN' Alıntı:
en iyisi en soldaki kafes 40x40 üst üste eklenen kafeslerden sanırım onlardan 2 tane daha alıp üstüste koysanız hem kuşlar birbirini görmez hemde kuşlar rahat eder ortadaki kırmızı kafes  çok küçük bence çift için inşallah en kısa zamanda herşeyi ayarlayıp yavrularınızı elinize alırsınız...
kuşların birbirini görmesi sıkıntı yaratır mı ki hocam ?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Barış URGEN' Alıntı:
Tskler hocam ama yuvalıgın neden takılı olmadıgını yazmıştım
kırmızı ve mavi renk ile çizdigin resmi gözden kaçırmışım afedersin.
kuşlarının yuvalıgını benim görüşüm kırmızı ile çizdigin tarafa tak,çünkü kuşların anladıgım kadarıyla o tarafta daha çok vakit geçiriyorlar.yuvanın orda olması daha çabuk alışmalarını saglayacaktır.ve kuşların birbirini az görmesini saglar.buda kuşların yanında bulunan eşlerine olan ilgisini artırır.
yavru almada başarılar dilerim :)..