Kuşların nesi var yuvalığa girmiyor böyle üstünde bekliyorlar

Kahraman sinan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Kahraman
Yuvalık ağzında tünek yok.
Şöyle bir tünekte durup  Yuvalık içini gözetlemesi ve güvenli bulması gerekir orayı.
Kafes düzeni iyi olmadığından en rahat yer olarak yuvalık üstünü seçmişler.
Şu forumdq hatrı sayılır düzeyde vakit geçiren insansınız  sorunuza hayret ettim doğrusu.

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Haklısınız sinan bey :) uzun süredir evle ve kuşlarla pek bir alakam kalmadı. Çok yoğun çalışıyorum. Bugün düzenleme yapıp yenş halini sizlerle paylaşıcam inşaallah..

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah Acar 80

Yeni Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Acar
Merhaba, öncelikle arkadaşlarda belirtmiş, bu ortamda üretim yapmak zor  şartları olumsuz. Kuşlarınızın arasında yas farkı var  mi ? Resimden bana öyle geldi ,daha yakin bir fotoğraf paylasirsaniz daha net bir cevap verebilirim. Kuşlarınız ile ilgini genel olarak bir durgunluk varmı ?  İyi bir ortam ve beslenme takviyesi uygun olacaktır

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Ortamları şuan gayet iyi kışın sıcak yazın ılımlı odayı onlara verdim. Şuanda yuvalık içerden  yukarı asıldı ve takıldı kafes papağan kafesi olduğu için üretim açısından daha iyi olduğunu düşündüm. Papağan yemlikleri vardı taktım. Kuşlarım bana geldiklerinde 9 aylıktı. Şimdş 1 yaşındalar. İlk kuluçkaları değil zaten. Durgunluk yok dışkıları çok güzel düzenli olarak sirkeli su, vitaminli su, limonlu su ve kefirli su veriyorum. Haftada bir gün haşlanmış patates ve 4 gün yumurta maması veriyorum. Kabız olmamaları içinde geri kalan 2 gün normal muhabbet yemi veriyorum. Sabırla beklemek düşüyor geriyede

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi