KUŞLARIN RAHATSIZLIĞINI BİLMEK

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
Arkadaşlar sitemizin hastalıklar ve tedavi yöntemlerini okuyorum ama kuşlarında rahatsızlığı olan arkadaşlarımızın kuşlarındaki rahatsızlığı birçoğu deneme yanılma yöntemiyle yaptığını görüyorum ama  malesef  her bölgede  otopsi veyağ tahlil yaptırabilecekleri bir labarutuvar yok bunun içinde  biz üreticiler bu işe yeni başlıyan arkadaşların şevkini kırmamak anlamında kuşların rahatsızlığını video veyağ fotografla sitemize  yollasalar ve  ordaki görüntüleri tecrübeli abilerimizde ve yıllardır üretim yapan arkadaşlarımızın fikriyle yola çıkması sizce nasıl  olur + kuşlarını ilk kırgın gördüğünde geniş sendromlu ialç ve vitaminler kısa ca özetlesek nasıl olur çünkü birçok ilaçlar  var  ama önemli olan etken maddesi buda benim fikrim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Düşünceniz iyi, buzaten yapılıyor...yani kuşu hastalandığını düşünenler foto çekip ekliyorlar. Çoğu zaman fotoğraf veya videodan doğru teşhis koymak zor, bu nedenle en doğrusu veteriner ve onun tavsiyeleri doğrultusunda tedavi veya emin değilse laburatuvar testleri. Çoğu hastalık belirtileri birbirine çok benziyor...tecrubeli üreticiler bile teşhis konusunda zorlanabiliyor. Yalnız bir konuda katılıyorum...eğer doğru teşhis sonucu uyguladığımız tedavi metodlarını ve ilaçları paylaşırsak sitemizin arşivi için çok büyük katkı sağlamış oluruz.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Düşünceniz iyi, buzaten yapılıyor...yani kuşu hastalandığını düşünenler foto çekip ekliyorlar. Çoğu zaman fotoğraf veya videodan doğru teşhis koymak zor, bu nedenle en doğrusu veteriner ve onun tavsiyeleri doğrultusunda tedavi veya emin değilse laburatuvar testleri. Çoğu hastalık belirtileri birbirine çok benziyor...tecrubeli üreticiler bile teşhis konusunda zorlanabiliyor. Yalnız bir konuda katılıyorum...eğer doğru teşhis sonucu uyguladığımız tedavi metodlarını ve ilaçları paylaşırsak sitemizin arşivi için çok büyük katkı sağlamış oluruz.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Günay DÖNMEZ' Alıntı: