KUŞLARIN SORUNU

Narvend

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
YILDIZ
Arkadaşlar kuşlarım çiftleşti 4 tane yumurta attı dişi ama yumurtaların hepsi boş çıktı zaten yumurtaların 2 tanesini 3 günde bir diger 2 tanesini 2 günde bir attı çiftleştikleri halde boş yumurta attı bunun sebebi nedir 2. si yumurtaları attık boş oldugunu anlayınca şimdi yuvalıga bile girmiyor dişi ayrıca kaliteli yem + vitamin temizlige hijyenede çok dikkat ediyoruz ayrıca önceden iyi anlaşırlardı şimdi dişi erkegi dövüyo yanaştırmıyo pek uzmanlardan çözüm arıyorum kolay gelsin bahoo  8)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
öncelikle hoşgeldin. Ustalar görüşlerini belirtecektir

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
hoşgeldiniz öncelikle kendinizi tanıtır ve isim soyisim ile giriş yaparsanız birdahaki sorularınızda daha net cevaplar alabilirsiniz çiftleştiklerine eminseniz erkek yumurtayı dölleyememiş olabilir e vitamini takviyesi öneririm doğal olaral buğday çimlendirebilirsiniz Ayrıca yumurta kontrolünü  yumurtladıktan kaç gün sonra yaptınız?

Narvend

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
YILDIZ
10 günden fazla oldu fenerle denedim karanlık bi odada boş sonra kırdım tahmin ettigim gibi dölsüz yumurta hepsi boş valla erkegimde çok güzel bir ingiliz piyasadaki çogu jmboya denk dişi ise izmir dişi erkekden yaş olarak büyük

Narvend

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
YILDIZ
daha önce yavru almadım satan kişi eşi öldügünden dolayı satıyorum dedi zaten anasıda babasıda benim kendi kuşumdu yavrusu eşe geldi eşe attık eşi öldü o yüzden satıyom dedi aldık kısır olmadıgının garantisini veriyorum dedi satan kişi