Kuşların Yaşı ?

onurtufekci

Üyemiz
Merhaba,

Aldığım kuşları çift olarak aldım erkek dişiyle çiftleşmeye çalışıyor sürekli,yaşları konusunda yardımcı olablir misiniz, üretim için hazırlar mı acaba?

onurtufekci

Üyemiz
Dişi biraz üreme için küçük gibi geldi o yüzden bilgi almak istedim.

Teşekkürler şimdiden.

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
hazir değil ve ilk yavruluktan çıkma tuyunu atıyor yetişkinliğe girmesine az kalmış diyebilirz

onurtufekci

Üyemiz
Soner ÖZ' Alıntı:
hazir değil ve ilk yavruluktan çıkma tuyunu atıyor yetişkinliğe girmesine az kalmış diyebilirz
Yani tahmini 3-4 aylık bir kuş mu ?
Birde çiftleşti gördüm diyordu, kuşlar çok küçükse yazık

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlar pek sağlıklı değiller sanki. Belki tüy dökümünden belki de (en büyük ihtimal) pet shopun yaptığı yetersiz bakımdan. Dişi 4-5 aylık, erkek 6-7 aylığa yakın.

onurtufekci

Üyemiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşlar pek sağlıklı değiller sanki. Belki tüy dökümünden belki de (en büyük ihtimal) pet shopun yaptığı yetersiz bakımdan. Dişi 4-5 aylık, erkek 6-7 aylığa yakın.
Teşekkürler üstad kazıklandık yani :) Anlaşılan üretime bir 5 ay rahat var :) Bıktım bu petshop işinden artık.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Siz iyi bakımla kuşları düzeltebilirsiniz. Ancak kalıcı hasarlar varsa sıkıntı yaşanabilir.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
2 aylık mama ve vitamin bakımıyla zıpkın gibi olur bu kuşlar resimden olabilir ancak bu kuşların ikiside dişi gibi geldi bana

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
kuşların güzeller ama biraz bakımsız kalmışlar.dişi 3-4 aylıktır,erkekte 4-5 aylık olma ihtimali yüksek.iyi bir bakımla 3-5 ay sonra yavru alabilirsin.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ekl olarak  fazla  vakit geçirmeden petshop a iade edebilirseniz  ediniz... üreticiler hazır  kuş alınız  yada  7-9  aylık  dişili erkekli  kuş  alınız..

yada Efekan nın dediği gibi bakımsız  kuşlar emek edip iyi bir  bakım yaparsanız düzelirler  buda sizin başarınız olur...

R.Efekan ALTUN.' Alıntı: