Kuşlarınızın En Güzel Anını Yakalamak İçin.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
ellerinize sağlık çok güzel paylaşım için teşekkürler.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BİLAL ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK BANADA SİTEMİZİN MÜDAVİMLERİNDEN BİR MOBİLYACI ARKADAŞIMIZ  SÖZ VERMİŞTİ FAKAT ARKADAŞIMIZ YALAN OLDU YENİ BİR MESLEĞİ MOBİLYACI ARKADAŞ EDİNİRSEM ONA YAPTIRCAM HEMDE 2 TANE YAPTIRCAM BİRİNİDE  YALAN OLAN ARKADAŞA HEDİYE EDİCEM

E

elaziz2316

Guest
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
BİLAL ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK BANADA SİTEMİZİN MÜDAVİMLERİNDEN BİR MOBİLYACI ARKADAŞIMIZ  SÖZ VERMİŞTİ FAKAT ARKADAŞIMIZ YALAN OLDU YENİ BİR MESLEĞİ MOBİLYACI ARKADAŞ EDİNİRSEM ONA YAPTIRCAM HEMDE 2 TANE YAPTIRCAM BİRİNİDE  YALAN OLAN ARKADAŞA HEDİYE EDİCEM
    Vallahi çok mu çok ayıp etmiş. Söz verildi mi yapılmalı. Yapılamayacak şeyler de söz verilmemeli.

Aşağıdaki resimdeki aparat tüteği alttan çevirmeye mi yarıyor acaba? Parçanın amacı nedir?

E

elaziz2316

Guest
    Abi Baltayı taşa vurduk desene. Affına sığınarak ince bir düzeltme yaptım. :)

E

elaziz2316

Guest
      Anladım abi anladım :).  Yanına gittiğim zaman hemen sözünü yerine getireceğim. Bir tane de kendime yapacağım :).

Amam ben şahidim şu sıralar işleri çok yoğun.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Saol abi yetiştirebilirsen ben sana gelirken getireyim abim ayıp ettin.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Vallahi çok mu çok ayıp etmiş. Söz verildi mi yapılmalı. Yapılamayacak şeyler de söz verilmemeli.

Aşağıdaki resimdeki aparat tüteği alttan çevirmeye mi yarıyor acaba? Parçanın amacı nedir?

360 derece döndürebilmek için abi.Ön Yan Arka resimleri için.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Bilal bey .Teşekkürler.Ne tür malzeme kullandınız?